""
""

Stojke ima dostojnu zamenu: Lukač na proleće ponovo među stativama?

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.01.14. | 16:35

"Kod nas golmana vlada sjajna atmosfera. Nema ni ljubomore ni zavisti, odlično radimo sa trenerom Radišom Ilićem i ko god od nas trojice da dobije priliku, siguran sam da će odgovoriti izazovu na najbolji mogući način", poručuje 28-godišnji čuvar mreže

Odlazak Vladimira Stojkovića u Ergotelis nije ostavio preveliku prazninu u igračkom kadru srpskog šampiona, pošto su njegove potencijalne zamene spremne kao zapete puške da stanu na gol Parnog valjka.

Partizan je pitanje Stojkovićevog naslednika rešio još letos, kada je iz OFK Beograda stigao Milan Lukač i za kratko vreme pokazao da je spreman da preuzme veliku odgovornost.

Izabrane vesti

Ipak, iako je blistao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Lukača je nehotično povredio saigrač Miloš Ostojić, posle čega je usledila pauza i povratak Vladimira Stojkovića na gol.

Zimske pripreme su idealna šansa da 28-godišnji čuvar mreže, ali i Nikola Petrović i Živko Živković, pokušaju da se nametnu novom šefu struke Marku Nikoliću, koji će se zajedno sa Radišom Ilićem odlučiti za startnu jedinicu u prolećnom delu sezone.
"Među nama golmanima vlada sjajna atmosfera. Nema ni ljubomore ni zavisti, odlično radimo sa trenerom Radišom Ilićem i ko god od nas trojice da dobije priliku, siguran sam da će odgovoriti izazovu na najbolji mogući način. Petrović i Živković su fenomenalni momci i golmani, prihvatili su me kao svog kada sam došao i među nama nema nijedan jedini problem", poručio je Lukač.

Milan Lukač je odigrao drugo poluvreme u prvom pripremnom meču crno-belih u Sloveniji, kada je savladan austrijski Volfsberger sa 2:1.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilan Lukač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara