""
""

Tandem Despotović – Del Pjero!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.11.13. | 14:14

Srpski napadač potpisao ugovor sa australijskim Sidnejom za koji nastupa i legendarni as Juventusa

Ne može sam Alesandro Del Pjero, pa su mu pridodali Ranka Despotovića. Iskusni srpski napadač je novi član autralijskog Sdineja za koji nastupa i legenda Juventusa i italijanskog fudbala.

Izabrane vesti

Despotović je juče doputovao u Sidnej i potpisao ugovor, a dolazi kao slobodan igrač pošto mu je prošlog leta istekao ugovor sa japanskom Uravom. On se obavezao na vernost Sidneju do kraja aktuelne sezone pošto je prvi napadač Džoel Grifits prihvatio dobru finansijsku ponudu iz Kine.
“Veoma sam srećan što sam se pridružio Sudneju. Redovno sam trenirao i održavao formu u Srbiji tako da jedva čekam da zaigram za Sidnej. Igrao sam ranije protiv australijske reprezentacije i čuo sam mnogo pozitivnih priča o ovdašnjem fudbalu”, rekao je Despotović za australijske medije.

Za 30-godišnjeg napadača ovo će biti deveti klub u karijeri, pošto je prethodno nosio dresove Loznice, Vojvodine, Mačve, Rapida iz Bukurešta, Mursije, Salamanke, Širone i Urave.

Svakako da će velika stvar za Despotovića biti i činjenioca da će igrati sa čuvenim Alesandrom Del Pjerom koji je tokom karijere igrao u tandemima sa nekima od najboljih napadača sveta poput Vijerija, Inzagija, Trezegea, Ibrahimovića…  

(FOTO: Action images)


tagovi

Alesandro Del PjeroAustralijameđunarodni fudbalRanko DespotovićSidnej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara