TREĆA SMENA: Jokić na Janisa, uzbudljivo u Brazilu, Argentini, Ekvadoru, Meksiku...

Vreme čitanja: 4min | uto. 02.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Mirasol - Novorizontino 23.00

(Fudbal, Brazil Paulista)

Izabrane vesti

U drugom kolu pauliste Mirasol će na svom terenu pokušati da održi maksimaan učinak i posle Sao Benta (2:1), ceo plen uzme i protiv Novorizontina. Domaćin je u prvom kolu uspeo da posle preokreta dođe do tri boda i tako na vrlo dobar način otvori takmičenje, međutim i gosti su na premijeri, remijem sa Ponte Pretom pokazali da imaju čemu da se nadaju večeras. Isti rivali poslednji put su snage odmerili pre godinu dana kada je rezultat bio 1:1, a u prethodna četiri međusobna susreta Novorizontino je upisao tri remija i pobedu.


Vašington - Memfis 01.00

(Košarka, NBA)

Zanimljivo NBA veče će otvoriti timovi čija forma prilično oscilira ove sezone. I Vašington i Memfis igraju po principu toplo-hladno što se odrazilo na njihov plasman te zauzimaju mesta u donjoj polovini tabela konferencija. Memfis je pobedama nad Klipersima (122:94) i Hjustonom (133:84), uz poraz od Lejkersa u međuvremenu (99:119), potvrdio da ne odustaje od plej-ofa, a iste ambicije nagovestio je i Vašington pobedama nad Denverom (112:110) i Minesotom (128:112) posle kojih je utisak pokvario poraz sa samo pola koša razlike od Bostona (110:111). Ulog koji nosi večerašnji duel obećava borbeni pristup rivala i uživanje ljubiteljima košarke.


Union Katolika - Liverpul Montevideo, 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores kvalifikacije)

Revanš četvrtfinala kvalifikacija za Kopa Libertadores urugvajski predstavnik dočekuje sa golom prednosti, ali kapital iz Montevidea daleko je od dovoljnog da Liverpul rasterećeno uđe u susret. Union Katolika je u prvom susretu pokazala da je rival za poštovanje, čak je golom Huana Teveza i stigla do prednosti, ali je Liverpul u sudijskoj nadoknadi uspeo da trijumfuje. Oba rivala su između dva međusobna susreta odigrala po prvenstveni meč i upisala po remi - Liverpul sa Penjarolom (1:1), a Union Katolika sa Mantom (3:3).


Atletiko Nasional - Petrolera 02.00

(Fudbal, Kolubija - Apertura)

Posle osam odigranih utakmica Petrolera je zakucana za dno kolumbijske Aperture i kao lak plen putuje na noge Atletiko Nasionalu. Domaćin koji je niz od dve pobede prekinuo remijem sa Amerikom de Kali (2:2), a potom ostao praznih šaka na gostovanju Bukaramangi (2:3), susret sa jedinim klubom koji još ne zna za pobedu dočekuje kao idealan melem na rane. Na ruku Atletiku ide i činjenica da u prethodnih 19 susreta nije izgubio od večerašnjeg rivala i da susret dočekuje sa 14 pobeda i pet remija.


Tigres - Toluka, 02.00

(Fudbal, Meksiko - Klausura)

Tigres i Toluka istakli su visoke ambicije u uvodnim kolima Klausure, međutim gosti su u prethodna dva kola, sa samo jednim osvojenim bodom otkrili da imaju i slabe tačke. Sa druge strene, ni Tigres ne briljira od povratka sa Svetskog klupskog prvenstva gde je u finalu poražen od Bajerna. Po povratku obavezama u Meksiku domaćin je ostvario po jednu pobedu, remi i poraz.


Defensa i Hustisija - Estudijantes, 02.15

(Fudbal, Kup Argentine)

Defensa i Hustisija i Estudijantes će u večerašnjem duelu doneti odluku ko će u šesnaestini finala Kupa Argentine izaći na megdan San Lorencu. Gosti su neposredno pred večerašnji susret porazom od Rio Kuarta prekinuli niz od četiri pobede, dok je Defensa od osvajanja trofeja u Kopa sudamerikani ostvarila dve pobede i poraz na domaćoj sceni. Poslednji put aktuelni rivali su se susreli 2013. godine kada je Estudijantes ostvario pobedu 3:0, a Defensa je poslednji put slavila u oktobru 2000. godine (1:0).


Milvoki - Denver 03:00

(Košarka, NBA)

Denver našeg Nikole Jokića večeras će gostovati Milvokiju koji je u fenomenalnoj seriji od pet pobeda. Baksi koji ove sezone igraju u periodima, posle pet uzastopnih slavlja pretrpeli su pet poraza, a potom se ponovo vratili na pobednički niz koji planiraju da nastave na krilima Janisa Adetokunba. Fenomenalni Grk i njegovi saigrač imaće pred sobom jedan od najtežih zadataka ove sezone - da zaustave maestralnog Nikolu Jokića. Srbin od početka sezone niže dabl dabl učinke i fenomenalne partije, a u kojoj meri je opasan kad ima veče poslednji su se uverili košarkaši Čikaga protiv kojih je ubacio 39 poena. Duel u Milvokiju biće ujedno i prilika da se Denver revanšira Baksima za februarski poraz (112:125).


Los Anđeles Lejkers - Finiks, 04.00

(Košarka, NBA)

Šampioni NBA lige u jednom od derbija Zapada dočekaće Finiks. Lejkersi su pobedama nad Portlandom i Golden Stejtom izašli iz rezultatske krize, međutim pravi test za Lebrona i saigrače biće susret sa Finiksom koji je u prethodnih šest mečeva izgubio samo jednom. Gostovanje u Los Anđelesu će za Finiks biti prilika da se Jezerdžijama osvete za bolnih 4:0 u plej-of seriji prethodne sezone.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara