""
""

Zvezda dovela još jednog napadača i odmah ga poslala u omladince

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 15:03

A Dejan Joveljić će biti prekomandovan u prvi tim

Eksperiment bio, eksperiment uspeo. Ričmond Boaći je oživeo karijeru u Crvenoj zvezdi, posle godina lutanja po Italiji, pa su odgovorni sa Marakane rešili da dovedu još jednog fudbalera iz Gane. Doduše, ne da odmah konkuriše za prvi tim, već da bude zalog za budućnost.

U pitanju je Ibrahim Tanko, doskorašnji član Majti džetsa iz Nigerije, ranije polaznik Fudbalske akademije Zapadne Afrike. Ima samo 18 godina, najbolje se snalazi u veznom redu, a u Beograd ga je doveo menadžer Ivica Pavlović, koji je među najslaslužnjima za uspešnu „operaciju Boaći“.

Izabrane vesti

Tanko je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, u društvu svog zastupnika i predsednika kluba iz Ljutice Bogdana, Svetozara Mijailovića. Odmah je prosleđen u omladinski sastav, gde će imati priliku da se dokaže, pa ako zadovolji kriterijume struke sledi prekomanda u prvi tim.

U međuvremenu, trener Vladan Milojević je odlučio da Dejana Joveljića priključi seniorskom pogonu. Mladi napadač zablistao je minulog vikenda, tako što je u Omladinskoj ligi Srbije dao tri gola pirotskom Radničkom (3:2), zbvog čega će biti nagrađen prelaskom na viši nivo.

Ne odmah, jer Zvezdu čekaju obeveze u mečevima sa Krasnodarom i Partizanom, ali odmah po okonačnu večitog derbija, 18-godišnji špic će, tokom reprezentativne pauze biti na oku Milojevića i njegovih saradnika.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara