""
""

Zvezda krenula: Nema Uga, Avramovski i Jovović na spisku, petorica otpisanih, Stojanović na pozajmici

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 11:01

Timu će naknadno biti priključena petorica omladinaca

Šampion je upalio motore, kreće potera za Ligom šampiona! Fudbaleri Crvene zvezde su danas okupljanjem na pomoćnom terenu Marakane započeli pripreme za narednu sezonu. Na prozivci Crvene pojavilo se 24 od 25 planiranih fudbalera. Nedostajao je Ugo Vijeira koji se još nije vratio sa odmora iz domovine. 

Izabrane vesti

Zajedničkom odlukom stručnog štaba i sportskog sektora, donesena je odluka da se Crvena zvezda zahvali na saradnji šestorici fudbalera i sportski direktor Blažo Raosavljević će u narednim danima u razgovoru sa njima pokušati da nađe najbolje rešenje za sve.

Precrtani su Džošua Parker (ima ugovor još šest meseci), kao i Zvezdina deca Nemanja Ahčin, Miloš Trkulja, Marko Marinković, Dušan Živković i Zlatko Ilićić. Podsetimo da su Crvenu zvezdu napustili Marko Grujić koji je prešao u Liverpul i Saša Stojanović kojem je istekao ugovor.

Takođe, trojica mladih fudbalera će se javiti na prozivku u Bežaniju gde će igrati kao pozajmljeni fudbaleri crveno-belih. Reč je o talentovanom štoperu Milošu Stojanoviću, te Marku Mijailoviću i Lazaru Tufegdžiću.

Petorica fudbalera će se naknadno priključiti pripremama Zvezde jer su dobili produženi odmor do 20. juna zbog reprezentativnih obaveza na kojima su bili u prethodnom peripodu. U pitanju su makedonski reprezentativac Danijel Avramovski koji se vraća sa pozajmice iz OFK Beograda, kao i A reprezentativac Srbije Damir Kahriman, mladi reprezentativci Manojlović, Ristić i Plavšić. Poput Avramovskog, sa pozajmice iz OFK Beograda je vraćen i Vladimir Jovović, dok se iz Novog Pazara vratio Bruno Matos

Prvom timu će biti naknadno biti priključeni i igrači koji su igrali omladinsku ligu: Joveljić, Ilić, Stanković, Račić i Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde u Beogradu boraviće do 27. juna, a potom će krenuti put Slovenije, odnosno Termi Čatež gde će ostati do 9. jula.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš Stojanovićdanijel avramovskiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara