Fudbaleri Urave (©AFP)
Fudbaleri Urave (©AFP)

AZIJA: Persepolis počinje odbranu trona, Urava juri Ligu šampiona, Tavambin Al Tavon bez pobede

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.10.21. | 08:47

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Bliži se kraj šampionata Japana. Kavasaki je na pragu nove titule. Urava se bori za mesto u Ligi šampiona. Trenutno je peta, sa četiri boda manje od Kobea, pa joj je pobeda potrebna ako želi u elitno takmičenje na tlu Azije. Kašiva je tek na 13. poziciji, ali ne mora da brine oko opstanka u ligi. U prvom delu šampionata, Urava je dobila današnjeg rivala u gostima sa 2:0. Na tri od poslednje četiri utakmice ovih timova bilo je 0-2 gola.

PCAA – PAKISTAN NAVI, 12.00

(Fudbal, Pakistan 1)

Domaćin je na sedmom mestu šampionata Pakistana, dok su gosti pretposlednji sa samo tri boda iz sedam utakmica. Ovi timovi su poslednji put odmerili snage pre dve godine. PCAA je slavio u gostima sa 2:1, a nekoliko meseci ranije je dobio Pakistan Navi sa 1:0.

---------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------------------------

AL SUVAIG – AL ITIHAD SALALAH, 14.45

(Fudbal, Oman 1)

Na startu šampionata Omana, Al Suvaig je osvojio bod protiv Sohama (1:1), dok je Al Itihad takođe remizirao sa Al Rustagom na svom terenu – 2:2. Poslednja tri međusobna susreta dobili su domaćini. Početkom godine, Al Suvaig je slavo sa 2:0, a deset dana ranije, Al Itihad je trijumfovao sa 2:1. Na tri od četiri prethodne utakmice ovih timova mreže su se zatresle tri ili više puta.

FOLAD – PERSEPOLIS, 16.30

(Fudbal, Iran 1)

Šampion Irana, Persepolis, danas startuje novu sezonu. Velikan iz Teherana je i ovom šampionatu prvi favorit za novu krunu. Protekle sezone najveći rival bio mu je Sepahan iz Isfahana koji je na kraju imao samo dva boda manje. Folad je prošle sezone je bio šesti, a uspeo je da osvoji Kup Irana. U proteklom prvenstvu, Persepolis je osvojio četiri boda protiv današnjeg rivala. Na svom terenu je dobio sa 2:1, dok je u gostima bilo bez pogodaka.

AL FAJSALI – AL TAVON, 17.05

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Tavon je na poslednjem mestu u šampionatu Saudijske Arabije, a u svojim redovima ima prvog strelca lige, Leandrea Tavambu, nekadašnjeg napadača Partizana. Gosti su jedini tim u ligi bez trijumfa. Al Fajsali je na 11. mestu, sa čak četiri remija u osam kola. Prošle sezone, Al Fajsali je slavio u gostima protiv Al Tavona sa 3:2, dok je u prvom meču bilo bez pogodaka.

AL AHLI DUBAI – AL DŽAZIRA, 18.30

(Fudbal, UAE 1)

Al Džazira je prošle sezone osvojila titulu u šampionatu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Jedan od nosilaca igre je nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Kosanović. Šampion zaostaje četiri boda u odnosu na lidera Al Aina. Al Ahli je na četvrtom mestu sa 11 bodova. Dve utakmice je bez trijumfa. Prošle sezone je Al Džazira je dobila u Dubaiju današnjeg rivala sa 5:3, dok je u Abu Dabiju bilo 1:1.

AL ITIHAD – AL ŠABAB, 19.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Oba tima su u odličnoj formi. Al Itihad je lider šampionata Saudijske Arabije, dok je Al Šabab loše počeo, ali je sada u naletu, pet mečeva je bez poraza, pa lider beži samo pet bodova. Al Itihad je bez poraza na svom terenu, ima tri trijumfa i remi. Al Šabab je osvojio četiri boda na prethodna dva gostovanja. Prošle sezone tim iz Džede je bio uspešniji u prvenstvu. Dobio je na svom terenu sa 2:1, dok je u Rijadu bilo bez pobednika – 1:1.



tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara