Slobodan Boškan sa odbojkašima Vojvodine (MN Press)
Slobodan Boškan sa odbojkašima Vojvodine (MN Press)

Boškan: Igrali smo dobro, čak i kad smo gubili

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.09.21. | 12:08

Trener Vojvodine dao završnu reč posle Memorijala velikana, koji je odigran u novosadskom Spensu

Odbojkaši Vojvodine su spremni da krenu u napad na šestu uzastopnu titulu u domaćem prvenstvu. Poslednje provere izabranici Slobodana Boškana pred start prvenstva Srbije imali su na svom terenu u Spensu. Odigrali su tri meča na Memorijalu velikana, od kojih su dva pobedili i jedan izgubili. Bili su bolji od Pariz Voleja i PAOK-a, a poraženi su u poslednjem kolu u duelu sa nemačkim Fridrihshafenom, koji je učesnik Lige šampiona.

Fridrihshafen je pokazao na celom turniru zavidan nivo odbojkaške igre, kojoj i mi težimo, i zasluženo je osvojio prvo mesto“, rekao je po završetku Memorijala velikana trener Novosađana Slobodan Kovač. „Što se nas tiče, mi smo igrali dobro tokom sva tri dana, čak i u ovoj utakmici koju smo izgubili. Naravno, uvek ima mesta za napredak, tome treba težiti. Generalno sam zadovoljan pripremnim periodom i sada se okrećemo novoj sezoni“.

Izabrane vesti

Novosađani će na startu domaće lige gostovati ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca, koja je stigla iz Prve lige Srbije posle pobede u plej-autu protiv Borca iz Starčeva. Vojvodina će uz domaće prvenstvo imati obaveze i na evropskoj sceni. Ekipa iz Novog Sada je za protivnike u grupnoj fazi dobila timove Zenita i Berlina, dok će četvrti klub biti poznat posle kvalifikacija.



tagovi

Slobodan Boškan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara