Komentari na vest

Dušan Silni i Vlahopulos izrešetali Zvezdu u derbiju, crveno-beli videli koliko su daleko od top nivoa

F

Falco

pre preko 2 godine

Videcemo ih na Banjici Partizan je realno uz njih najbolja ekipa trenutno i do sada je u svako kolo odmarao po dva igraca bice na noz mec.
D

Daki...

pre preko 2 godine

najbolji u evropi ili ne neka se spreme za grotlo banjice... NAPRED PARTIZAN
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Наслов вести и закључак су вам превише еуфорични и навијачки. За разлику од Новог Београда, Звезда је играла, између три првенствене утакмице, две тешке утакмице против Савоне. Видећемо Нови Београд када почне Лига шампиона. Ову утакмицу нисам гледао али јесам Нови Београд-Раднички где се јасно видело да НБГД нема игру и да је победио тек када су судије "погурале".
S

Steva ns

pre preko 2 godine

Mene zanima u čijem interesu i u interesu kog sporta je postojanje jednog kluba kakav je novi beograd kako neko može da kaže da je interes srpskog vaterpola kada oni nemaju mlade igrače već prekaljene internacionalce i reprezentativce raznih država pojedini više i ne igraju za svoje zemlje gde su tu mladi igrači gde je tu razvoj vaterpola setimo se samo kada je partizan bio prvak evrope dao nam je pola reprezentacije koja je do juče osvajala sva obeležja pa kad je zvezda bila prvak promovisani su braća rašović vapenski sava randjelović i mnogi drugi koga će novi beograd da nam da već afirmisane jakšića i drašovića i sada kada konačno imamo zdravu priču i mlade elipe gde smo konačno imali red u klupskom vaterpolu gde smo prirodnom selekcijom dobili mlad i perspektivan tim u zvezdi pa i partizanu šapcu i radničkom mi stvaramo mutanta čoiji rezultati nikog ne zanimaju pričam ovo jer sam bio večeras na meču za njih navijaju samo tetke majke i devojke igrača koje samo vade telefone kad je napad domaćina i uz njih tu su deca i škole vaterpola i to pola u zvezdinim obeležjima ali i pored svega ja ne mislim da se zvezda obrukala jer rezultat nije skroz realan pogodjeno je 6-7 stativa ako ne i više uz nekoliko preglupo poklonjenih lopti rezultat je mogao biti mnogo bolji no videćemo kako će ostali igrati sa njima ali meni se čini da se njima već može prepisati sva četiri trofeja
Š

Šolo

pre preko 2 godine

Zvali ste?!?
l

ltu

pre preko 2 godine

druže, u pravu si ali molim te stavljaj zarez
S

Steva ns

pre preko 2 godine

Zvali smo??
4

44

pre preko 2 godine

Што није било преноса нигде?
9

951357

pre preko 2 godine

A šta ćeš, ne mogu baš svi da budu plastika...
G

Gost12233

pre preko 2 godine

Do pre 10 godina niste znali da plivate,ajde cuti malisa
@

@Gost12233

pre preko 2 godine

Vidiš da ne znaju ni sada da plivaju hahahahaha
L

Laser

pre preko 2 godine

Zvezda i vaterpolo ne idu u istoj recenici.