Đovani Gvideti (©CEV)
Đovani Gvideti (©CEV)

Gvideti dobio aplauze beogradske publike: Morali smo da se pomučimo za svaki poen

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 21:24

Novi selektor Srbije sjajno dočekan u dvorani na Banjici

Tek će u sredu imati zvaničnu promociju kao selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, ali već večeras mu je priređena topla dobrodošlica.

Predsednik OK Crvena zvezda Dragan Kilibarda uručio je pre utakmice Đovaniju Gvidetiju plaketu sa posebnom porukom ispisanom na italijanskom za srećan početak novog selektorskog mandata, a ceo taj čin ispratili su glasni aplauzi beogradske publike.

Izabrane vesti

Gvideti će sigurno biti pun pozitivnih utisaka prilikom povratka u Istanbul. I zbog lepog dočeka i zbog pobede Vakifa protiv Crvene zvezde (3:0).

"Bila je ovo dobra utakmica za nas. Atmosfera odlična, mnogo je ljudi bilo. Crvena zvezda je igrala mnogo bolje nego u Istanbulu, morali smo da se pomučimo za svaki poen. Istovremeno, imao sam šansu da dam priliku svim devojkama sa klupe. Srećan sam zbog toga", rekao je posle pete pobede Gvideti.

Svideo mu se celokupni ambijent u dvorani na Banjici. Dugo posle meča njegove igračice i on nisu napustili salu...

"Bilo je dobro, uživali su u dobroj odbojci. Drago mi je da su na kraju ostali i slikali se sa igračicama. Nisam iznenađen. Srbija dobro poznaje odbojku, znaju ove devojke. Lepo je biti ovde".

Prokomentarisao je kratko i o igračicama Crvene zvezde.

"Imaju dobre mlade igračice. I mnogo devojaka koje imaju potencijal. Danas su neke od njih bile odlične, bilo je interesantno gledati ih", podvukao je Gvideti.


tagovi

vakifbankŽOK Crvena zvezdaCEV Liga šampionaĐovani Gvideti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara