Komentari na vest

Igraće se majstorica u finalu! Vatrene pristalice povele Zvezdu ka velikoj pobedi protiv Uba

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Pre ce biti da je povreda Ljilje Rankovic povela crvenu ka pobedi.Ako ne bude mogla da igra u finalu,a nije bas izgledalo prijatno,bice tesko za Ub,naravno ne i nemoguce.Komentator zapenio na poene drce,pa koliko poena postize Oro svaki vikend pa nista,ovo nije protiv Drce nego onog komentatora koji je bio jedna od onih navijac od "vatrenih pristalica" koje su ovde navedene,kako se razalostio kad je pred kraj treceg seta Ub dao neki poen.Lazic koliko dobro odigra u napadu,tako neke lopte prima kao da iz bazuke ide projektil a ne servis.Ub ako prokocka kao danas onako prednost od sest poena moze da se pozdravi sa titulom jer ove druge nisu najjaca ekipa u ligi definitivno ali su svaku priliku koristile kao i svaki duzi poen a to meceve odlucuje.Brz oporavak Ljilji Rankovic!
V

Videlo se odmah

pre oko 2 godine

Neće moći da igra. Prilikom doskoka je zgazila na drugu stranu na stopalo Bojane Drče i koleno je otišlo. Ukršteni prednji ligamenti su u pitanju, 99.9%, pogotovo uzevši u obzir da se nije ni naslanjala na nogu prilikom iznošenja sa parketa.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

To da,ona pogotovo ima losu istoriju sto se tice povreda kolena a i potpuno zdravi odbojkasi/ce kada naskoce na nogu protivnickom moze fakticki da zavrsi karijeru a i kada to nije slucaj nazalost taj igrac nikad vise nije isti...
V

Videlo se odmah

pre oko 2 godine

Neću ništa da prejudiciram, ali skočni zglob, koleno, godine... možda smo odgledali i poslednju njenu utakmicu