Komentari na vest

INTERVJU – Petar Đorđić: Minimalni cilj je četvrtfinale, svakog možemo da pobedimo

V

Vrban gost

pre preko 1 godinu

Bit ce uspeh ako se prodje grupa.Tako su i fudbaleri pobedjivali pricom dosli cak do polufinala.Medjutim kad su izasli na teren tada su shvatili koliko su u stvari losi.Zato mili moji ostavite pricu za teren.
D

Dokle više

pre preko 1 godinu

Nikada nismo bili SILA u rukometu. U staroj Jugoslaviji da ali to je bila druga država.!Poređenja radi kao da Hrvatska kaže bili smo nekada sila u košarci a misle na staru Jugoslaviju. Od nezavisnosti Srbije treba gledati rezultat i sve se samo kaže. Jedan plasman na Olimpijske igre i jedna medalja. Kod žena od raspada Jugoslavije od 1995 nismo nijedan put bili na olimpijskim igrama. Od nezavisnosti Srbije takođe imamo jednu medalju. Nijednu titulu nemamo nit u muškoj nit u ženskoj konkurenciji, prvo mesto nijedno na velikim takmičenjima. Takva reprezentacija sa tim rezultatom nije nikad bila sila u rukometu. Mi smo sila u odbojci opet poređenja radi.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Uz to srebro imamo 3 bronzane medalje, polufinale OI i 2 puta smo bili peti. Nismo neka sila, ali nismo bili totalno bez uspeha.
G

Gostwlwlskdmf

pre preko 1 godinu

lepo si reko svakog možete da pobedite al zato od svakog možete i da izgubite.
1

1992

pre preko 1 godinu

Prihvatimo da u rukometu ne značimo ništa. To je amaterski sport u Srbiji. Sistemskog rada nema i ja ne znam zašto javnost konstantno nešto očekuje i u tom očekivanju prođe preko 20 godina i ništa. Smirite se, to nije naš sport, kraj. Plasirati se na velika takmičenja, to je maksimum reprezentacije Srbije i to je to.
R

Rukometas

pre preko 1 godinu

Dobro je da smo u fudbalu neko i nesto, konstantno se guraju placaju preplacuju nikad nista sve seljaka do seljaka, ozenjeni sa starletama prave probleme skandale... sem par majstora sve nikakav igrac... ovi rukometasi su makar momci akademski gradjani koji ginu za svoj grb.. dok pvi manekeni natezu tudje zene i valjaju se po terenu za ogrne pare
1

1992

pre preko 1 godinu

Pa jesam li ja negdje rekao da fudbaleri jesu? O čemu ti? Nit sam nešto rekao loše za rukometaše, nit sam pozitivno govorio za fudbalere, kažem da javnost prihvati da nemamo kvalitet za velike stvari u rukometu i to je to. Al ti uopšte nisi čitao ni razmišljao o mom komentaru prije nego si replicirao, nego samo nešto da napišeš.
t

terazijan

pre preko 1 godinu

Slabo se razumeš u rukomet, tako da ti ne zameramo za ovu glupost koju si izvalio. Sve najbolje.
e

esex

pre preko 1 godinu

Mozda si mlad i ne znas kolika smo sila bili u rukometu..problem jesu neulaganja u taj sport jer nema sta da se krade kao u fudbalu.
1

1992

pre preko 1 godinu

A ti se razumiješ. Mlad ili ne, pamtim zadnjih 20 godina. Koliko smo imali uspjeha? Kad smo bili sila? U Ex yu? Ne računaj to.
t

terazijan

pre preko 1 godinu

Ja verujem Djeroni i njegovom izboru, prvenstveno u smislu hemije u ekipi i samopouzdanja, čak i kad na prvenstvo idu lošiji igrači od onih koji ne putuju. Ali velika je šteta što ne idu Djekić, Kos, Zelenović, Nenadić, Cenić, Šotić. Čak i Vule Vorkapić ne bi putovao da Djukić nije povredjen, a igranje Vanje Ilića samo zato što je kapitenov brat, suvišno je i komentarisati, jer momak je operisan od rukometa. Milosavljević, Borzaš, Vanja Ilić, Vejin, J.Nikolić, Orbović, objektivno nisu igrači za ozbiljan rukomet. Opet ponavljam, Djerona je nešto što nam je falilo zadnjih 30godina, ne računajući onaj mali pozitivni izlet srpskog rukometa sa dr.Branislavom Pokrajcem na selektorskoj poziciji, i bronza 2001-e iako smo se tad još uvek zvali Jugoslavija. Podrška Djeroni.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Cuj Borzas i Nikolic nisu za ozbiljan rukomet, sta sve necu da procitam.
A

Andjusov fan

pre preko 1 godinu

@terazijan al lupas za Djekica decko je fizicki inferioran za danasnji moderan rukomet, a jos ga menjas sa Vorkapicem koji igra desno krilo hahaha a ovaj srednji bek, mora da si mu neki rodjak koji nema pojma o rukometu kad lupetqs ovako, druga stvar Sotic ne igra vec pola godine tj nema klub, a i da ima nema kvalitet. Jedino sto se slazem je da Vanja je guran jos iz doba partizana do danas...Grozdanic iz Vose je izmislio rukomet za njega
t

terazijan

pre preko 1 godinu

Andjusov fanu,da si iole obratio pažnju na moj post, ne bi se ovako izlupetao. Rekao sam da je Vule tu jer je povredjen Djukić, a ne Djekić. Idi gledaj balet, u rukomet se ne razumeš.
A

Andjusov fan

pre preko 1 godinu

Terazijane meni su baletanke top a ti zato se palis na baleteane cim ovako pises
.

....

pre preko 1 godinu

@Tereazijan. Druže Kos je povredjen, kao i Zelenović, Nenadić se oprostio od reprezentacije. Djekiću je konkurencija bila Kukić i Dodić, pa i Marko Milosavljević. Kukić je uz Radivojevića naš glavni igrač (ne računajući golmane), dok je Dodić talenat kome treba dati šansu, dok Marko Milosavljević ima bolje fizičke predispozicje (ako ništa drugo bar za odbranu) od Djekića. Pozivanje drugog levog i desnog beka je glupo komentarisati, ali opet kad pogledas, Darko je povredjen, Vorkapiću konkurenciju su pravili igrači iz domaće lige ako se ne varam (Mateja Dodić, Kojadinović, Živković), dok je konkurencija na levom krilu bia u momcima koji nemaju klub (Šotić) i momak iz naše lige (Grozdanić). Poznavajući "kvalitet" naše lige, možda i normalna stvar je pozivanje V.Ilića i Vorkapića koji igraju u Francuskoj ako se ne varam. Ako ništa drugo bar znaju da trče i da daju zicer. Na stranu što u jačim mečevima Radivojević će najverovatnije igrati celu utakmicu i to samo napad (Kukić /Dodić če u odbrani pokrivati krilo).
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Ma, finale, batice. Realna priča.
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Pa sto niste pobedili onda Svedsku ako svakog mozete da pobedite? Pogle grupne faze pakovanje i pravac gajbi kao i nabedjeni fudbalercici.
t

terazijan

pre preko 1 godinu

Nemaš ti veze sa životom.