Komentari na vest

INTERVJU - Vladimir Vujasinović: Ko ne misli dobro Novom Beogradu, taj ne misli dobro srpskom vaterpolu

S

Samo istina

pre oko 3 godine

Jos jedna instant prica koja ce trajati 2-3 sezone. Kao i sve poslednjih godina, jedino je bitno da se unisti Partizan. Koji ih je sve stvorio. Proci ce i ovo zlo!
A

A....

pre oko 3 godine

... koga stvorio?
G

Gost123

pre oko 3 godine

Pa i Partizan je instant priča koja je malo duže trajala, jer su trpali sve u njega, a za drugeje bilona kašičicu.

Mr s

pre oko 3 godine

Ma Partizan je u svakom sportu gde je stvarao uspehe bio instant prica i to obavezno koja je malo duze trajala njega je navodno gurala svaka vlast u kosarci je bio sampion 13 godine u periodu vladavine 3 rezima i 3 puta promenjeno ime drzave i svaka je gurala samo njega on u svakom sportu sa malo para napravi uspeh u evropi i dan danas se prica da je to postigao sto se sve zivo trpalo u njege a u Zvezdu nista.
W

Weedic

pre oko 3 godine

Idi molim te...
n

noleeeeeee

pre oko 3 godine

e nadamo se da ce vas razvaliti ko god dodje u Bg na to finale LS

Darko Lazic

pre oko 3 godine

smeta odjednom dovoljno para za reprezentaciju balkana
I

Iskreno21

pre oko 3 godine

Koliko vidim, ovo jedino bode oči navijačima iz humske ulice... Ne znam iz kog razloga kad je reč o marginalnom sportu koji ne prati ni uža rodbina... Ja iskreno ne znam gde se igra ovaj sport osim ovde na Balkanu, u Mađarskoj, Italiji, Španiji, i to kao deveti sport po popularnosti, to nilog živog ne zanima koliko i pikado... SPORT IZ DEVETOG EŠALONA BITNOSTI
Z

Zanimljivo...

pre oko 3 godine

.... navijačima Partizana smeta svaki srpski klub. Dobro, Zvezda smeta jer je rivalstvo veliko. Zašto smetaju FMP, Vojvodina, Radnički, Novi Beograd, Bečej, Hemofarm, Radnik, Borac i mnogi drugi?
R

Rodman1986

pre oko 3 godine

Kakvo rivalstvo s vama bolan? Nama rivali mogu biti Pro Reko, Mladost i Jug, kao veliki evropski klubovi, vi ste nula ništa , pogledaj odnos trofeja, to je kao da kažeš rivalitet između Reala i Kadiza.
У

УПС

pre oko 3 godine

Владо, ђе ти ВК Партизан? Издао си нас и ти а био си један од највећих у нашим очима!
D

Damir Čakar

pre oko 3 godine

Još jedan GMO klub. Toliko će i trajati. Jedina svrha je da se zaboravi plansko uništavanje Partizana.
G

Gost2341

pre oko 3 godine

ko je ovaj i o cemu on trabunja
P

Pa1

pre oko 3 godine

Kakva priča bratee... vidi se da je izašao iz škole Partizan Raiffeisen ! Pozdravio te Sostar!
P

Peda77

pre oko 3 godine

Nemam nista protiv da Sapic i Sostar izvade uz svojih dzepova 1,5 miliona evra i plate sve ove vrhunske igrace. Tako radi gazda Pro Recca Volpi. Moze da radi sa svojim parama sta god hoce. Ali ovo su nase pare i to nece na dobro izaci. Kad tad ce se ispitati odakle pare, posto je to sada tajna. To moze u banana drzavi.
K

Kragujevac KG

pre oko 3 godine

A šta kad te naše pare idu komunističkim klubovima Partizanu i Zvezdi, onda je to ok (u skladu sa tim ko za koga navija), jel da? Kada njima budu ukinuli pare e onda mogu i ostalima.
P

Pirlo

pre oko 3 godine

Ali ,još nema odgovora,odakle pare .Zašto se to krije ? Klub za 2 sezone.Drzavne pare se troše.Koga to briga ?
D

Dzi

pre oko 3 godine

Hahhaha, Boze dragi da ove jugoslavenske gluposti jos uvek prolaze, sportisti ambasadori i glumci elita... Pa dokle bre vise tog tresa aman... Ne mislim dobro jugoslovenskom vaterpolu jer kosta generacijama gradjane Srbije, da jugoslavenski trutovi zive na njihovoj grbaci... Razne pevaljke, sportasi i glumci Najjjaci klub iz Nambije... Nambijci podrzite klub... Hahaah Koja smejurija od sporta, kluba i zemlje... Amaterski sport a ulaganja milionska, samo u banana drzavama jad i beda, podrzite Cou Sapica Na trziste bre, pa da vas vidim, srpski covek, gradjanin i domacin, dete i trudnica mogu da nemaju nista, da propadnu, ali za razne pevaljke, sportase glumce, se nadje...zemlja cirkus atrakcija
O

Ospiti

pre oko 3 godine

Apsolutno ispravan komentar a odnos + i - je odgovor na pitanje šta Srblje misli o sebi, jesmo li građani ili pleme, a svaki minus je glas za pleme.
G

Gost23

pre oko 3 godine

Ma nemoj!? Kako da misle dobro kada su uništili Partizan koji je bio baza Srpskog i evropskog vaaterpola?
M

Možda...

pre oko 3 godine

....jer nije bio?
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

A kako ,objasni kako? Klub koji je decenijama besplatno koristio drzavni bazen, izdavao termine, lokale u SC Banjica, uzimao dzabe sve talente sirom zemlje .....Da li je to unistavanje ili ili sta? Pitaj odgovorne koji su vodili klub gde su pare ?
M

Mada

pre oko 3 godine

Ma da treba investirati u propali fudbal gde smo velesila, u stvari samo u Zvezdu kao sto se i sad radi, a celnici iz FSS neka pune svoje džepove. Problem je sto je jedini klub koji je stvarao igrace , najbolja vaterpolo škola na svetu skoro ugašen. Ali tako je to kad neko mrzi sve sto je crno belo .
G

Gost1976

pre oko 3 godine

Cirkus sport,investiraš u nižerazredni klub 2 godine i postaneš prvak Evrope, i onda se ovde javljaju stručnjaci da ne treba investirati u fudbal,stadione .. treba sve dati u vaterpolo,tekvondo,kik boks..kao tu smo dobri. To nikog ne interesuje u ozbiljnom svetu,to su sportske sekcije.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Lokalni fan otkrio da se parama kupuje uspeh u sportu , više o tome u vestima od 19
F

Festa

pre oko 3 godine

Ranije smo slušali ovakvu retoriku kada je u pitanju bio Partizan. Cela priča je bas jednostavna, vaterpolo je skup sport za prosečnu srpsku porodicu... bilo bi sjajno kada bi država uradila nešto po tom pitanju.
G

Gost31

pre oko 3 godine

Pa sve je jasno kao dan. Još jedan politički napumpan klub poput onomad kragujevčana. Ovo je samo replika na prozivku Dače Ikodinovića.
G

Gost jesam

pre oko 3 godine

Evo ja ne mislim dobro političkom klubu Novi Beograd!