Komentari na vest

INTERVJU – Život Anje Pešić je mnogo haotičniji nego onaj Anje Spasojević

1

13

pre preko 2 godine

Nisam gledala tu utakmicu između Jedinstva i Crvene Zvezde, ali gledajući ovaj snimak tog neverovatnog preokreta, zapalo mi je za oko da su sve igračice servirala smeč servis. Danas je to mnogo ređe. Anja je neko na koga se može ugledati i na terenu i van njega
v

vladano79

pre preko 2 godine

Velika Anja Spasojević
M

Miou

pre preko 2 godine

Bio sam zaljubljen u Anju!
d

djile

pre preko 2 godine

Ovo su pravi idoli na koje klinci treba da se ugledaju. A ne na one tabloidne starlete. Divna priča velike Anje
p

pohvale

pre preko 2 godine

i za Miljanu,i mega dobre novinske clanke...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Posto su mnogi u poslednje vreme to komentarisali evo da ih jos jednom demantujem sa ovim komentarom : Anja je bila VRHUNSKA odbojkasica tako da price pojedinih kako komentarisem ovog ili onog zato sto navijam za Partizan padaju u vodu a prvi sam bio uvek da kritikujem lopovski savez i Terzica gde sam upravo najvise potencirao u zenskoj odbojci upravo Anju,Djerisilo i Jovanu Stevanovic i kako smo ih lako izgubili zbog te skupine lopova a svi znamo gde su igrale.Kad je sportista veliki profesionalac,dobra osoba,normalan covek a pritom kvalitetan jedna losa rec nikada nece doci.Sve najbolje velikoj Anji u daljem zivotu!
M

Mop

pre preko 2 godine

Baš tako. Onom Terziću se u pogledu vidi kakav je čovek. Trenirao odbojku dugo pa pratio i žensku jer to jednostavno volim da pratim i gledam. Darko Zakoč je daleko veći trener u odnosu na ovog mediokriteta. 1000% sam siguran da bi on čovek uzeo sve što je i ovaj osvojio sa takvom generacijom. Njih dve i ako to nerado priznajem digle Zvezdu protiv neprikosnovenog užičkog Jedinstva a ovaj gotovan ih prectrtao ko glumicom. I još nešto. Prelepe su uvek bile.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sve potpisujem sto si rekao.A isto sam i ja trenirao odbojku dugo i pratim i nasu i stranu odbojku da mogu da garantujem da iz pojedinih manje popularnijih liga znam vise ekipa i igraca nego sto pojedini ovde koji "prate" a hvale ovaj savez ne znaju kod nas da postoje u prve dve lige sto kod muskaraca sto kod zena.Zakoc i Terzic jednostavno ne mogu u istu recenicu nikako,da je pravde bas bi Zakoc bio u reprezentaciji prvi trener sto opet pokazuje kakav nam je savez mada sa druge strane sam odusevljen sto vodi Partizanove devojke a kolika je velicina govori ona pobeda u derbiju i izjava za svecanoj konferenciji kada je rekao i pored vidljive ozbiljne razlike da ekipa nije ispunila njegova sva ocekivanja i da se nada da ce uspeti da uradi zamisljeno.Ako su Ksenija Tomic i Anja Zubic pametne da ostanu sto duze jer od njega mogu mnogo da nauce a da klub zadrzi Aleksandru Gajic i Nadu Mitrovic,to bi vec naredne sezone moglo visestruko da se isplati pogotovo uz trenera kao sto je veliki Zakoc...
M

Mop

pre preko 2 godine

@vini.... Oduševio se kad sam video da je preuzeo Partizan. Čovek je odbojkaški genije. Pozdrav
M

Mop

pre preko 2 godine

Napisao njih dve ali nepravedno zaboravio Maju Ognjenović. Ono je bio trio za koji znalo da će biti vrhunske igračice još kao klinke. Šteta što su za Zvezdu igrale. Šalim se naravno.
l

linoleum

pre preko 2 godine

ja im kupovo cigare ,zlatni malboro,kad sam radio u kaficu ..i pored toga su bile najbolja generacija ,Zvezdina deca
P

Pa1

pre preko 2 godine

Kakva je to ekipa bila! Ceo grad ih je obožavao!
S

Suarez

pre preko 2 godine

Kad se setim tih godina u Zvezdi. Fantastican duo Spasojevic Djerisilo.
K

Kalvarija

pre preko 2 godine

Nikad zaboravljena. Poštovanje za Anju