Bojan Janić (MN Press)
Bojan Janić (MN Press)

Janić: Najdraži trijumf do sada, skidam kapu momcima zbog hrabrosti

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 15:24

Odbojkaši Partizana srušili Radnički u maratonskom taj-brejku rezultatom - 27:25

Ludu završnicu odigrali su u nedelju uveče odbojkaši Partizana i kragujevačkog Radničkog, a kao pobednici su halu napustili crno-beli. Rezultat je posle četiri odigrana seta bio izjednačen, pa je borba nastavljena u taj-brejku. Pitanje pobednika nije rešeno do 15. poena, igralo se na razliku, Kragujevčani su ispustili svoje šanse, a ekipa Bojana Janića je slavila rezultatom 27:25.

Izabrane vesti

Utakmicu smo dobili na čist karakter. Opet smo se mučili, protiv raspoložene ekipe Radničkog, ali ja sam prezadovoljan zbog pobede", rekao je za sajt lige Bojan Janić. "Moram da priznam da mi je ovo najdraži trijumf do sada, jer je izvojevan na čistu hrabrost, i zbog toga skidam kapu mojim momcima. Nismo igrali dobro, ali smo uspeli da prelomimo, iako smo bili na ivici poraza“.

Partizan posle devet odigranih kola ima skor 6-3 na četvrtoj poziciji, dok je Radnički na šestom mestu sa učinkom 5-4.

Veoma teška utakmica za nas. Igrali smo, žargonski rečeno, na loptu sa ekipom Partizana", rekao je posle meča kapiten Kragujevčana Aleksa Matić. "Krivo nam je što nismo iskoristili šanse koje su nam se ukazale u petom setu. Opet nismo bili kompletni, ali je dobra stvar što se Rikardo vratio u ekipu. Ostaje nam da naporno treniramo u narednom periodu, a rezultati će doći sami".


tagovi

OK PartizanOK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara