Komentari na vest

Jelena Nikolić: Kada me je Gvideti trenirao pre desetak godina, govorio je da sanja da vodi Srbiju

brzi

pre preko 1 godinu

Zahvalan sam hrvatskom savezu... Cija greska?
Č

Čika Pera vas sve gleda

pre preko 1 godinu

Mihajlović i Bošković koje su iz Bosne da sklonite i onda da ekipu zajedno vode Santareli i Gvideti sa Terzićem, realno na svetskom prvenstvu je plafon četvrtfinale. Na evropskom ukoliko je lakši žreb maksimalno polufinale. Olimpijske igre uapeh bi bio sam plasman. Jedino gde bi se medalja mogla uzeti je liga nacija, jer pola reprezentacija igra sa kombinovanim timom. Na olimpijskim igrama i na svetskom prvenstvu bez ikakvih šansi za medalju bi bila Srbija, a na evropskom možda jednom na tri takmičenja bi bila bronzana medalja. Toliko o ferariju iz Srbije sa uvezenim motorom iz Bosne!!!
i

irvingirving17

pre preko 1 godinu

Nije bosna nego REPUBLIKA SRPSKA 🇷🇸🥰
i

istina i samo istina

pre preko 1 godinu

Kako to Srbija ima "Ferari" reprezentaciju u zenskoj odbojci?! Imamo Boskovic koja spada medju tri najbolja korektora - Egonu, Hak i ona. Znaci nije nedostizna i najbolja. Srednjaci? Sem Stevaovic koja igra u vrhunskim timovima ostale Popovic i Aleksic su dobre ALI NISU U VRHU ni u Evropi ni u svetu na svojim pozicijama. Busa i Milenkovic kao primiaci? Pa gde one igraju? U prosecnim timovima. Lozo do ove godine ZABORAVLJENA. U Drcu je malo ko verovao, a u godinama je kao i Ognjenovic, koaj je verovatno zavrsila karijeru u reprezentaciji- Mihajlovic je od povrede na nekih 70 odsto mogucnosti...Koga imamo od najtalentovanijih? Kocicku na srednjacima, Jaksic na primacu.. Manje vise to je to.. Znaci, Santareli nij eimao "Ferari". Imao je slabiji tim od onog iz 2018. godine. A uzeo je zlato na SP. Cemu to precenjivajne nasih odbojkasica? Da bi se omalovazio rezultat Santarelija. naravno i igra koju je on napravio. Trebalo je samo bar duplirati platu coveku sa 50 hiljada. Pa to je ejdinini tiskmi sport u kome smo prvaci. Dati mu znak da postujemo to sto je ostvario, a ne reci - ti si pocastvovan sto si uopse bio nas selektor?! Slutim da se iza nedavanja bolje ponude Santarelij kriju neke druge stvari o kojima niko ne želi da govori.Mozda sujeta i neke menedzerske aktivnosti recimo.
i

ironicno

pre preko 1 godinu

Tijana nije nedostizna i najbolja hahahaha i onda poredjenje sa nestabilnom Egonu koja u najbitnijim mecevima psihicki odluta ko zna gde a lopte ispucava u aut. Haak je trenutno bolja od Egonu ali nije na Ticinom nivou. Tica>Haak>Egonu Maja i u ovim godinama spada u top 3 tehnicara sveta. A to koliko se ti putis u odbojku vidi se po tome sto stavaljas Jaksic pod primače dok ona igra kao tehnicar. Koji to tim trenutno moze da se pohvali da je na svim pozicijama popunjen ha? Brazil ima Gabi kao najboljeg primaca sveta, Makris koja u 33 godini prvi put igra van brazilske lige i Anu Carol kao najboljeg blokera sveta ali i dalje igra u brazilskoj ligi i na klupskom prvenstvu pre 10 dana nije zabelezila nijedan blok. Takodje im je problem sto nemaju korektora, a i psihicki su nestabilna ekipa koja poslednja tri finala gubi rezultatom 3:0(Olimpijske igre, Liga nacija, SP). Italija glavna snaga tog tima je Egonu i De Djenaro kao libero, Malinov/Oro tehnicari ne zna se koja je gora, ova prva ih ukanalila na OI a ova druga u polufinalu SP. Primači Sila koja je pola SP presedela na klupi pa kasnije dobila nagradu ili Pietrini koja je vise povredjena nego sto igra, Danesi bloker koji je ovog leta bila u izuzetnoj formi. Trener luzer takodje. Ajmo dalje na Ameriku, tim koji nakon odlaska Larson i Barč-Hekli ne moze da se sastavi na prijemu, korektor Tompson vecito povredjena a Drews nekonstantna. Tehnicar Polter nije igrala kao na OI ovog leta kao ni libero Wong-Orantes. A sta tek reci za Tursku u kojoj samo srednjaci vrede i to vise "stara" Eda Erdem nego manekenka Gunes. Svakom se timu moze naci mana kada vec zelis da cepidlacis.
@

@ironicno

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, svaka cast. amerikanke sa tolikom bazom nemaju kontinuitet, a onda mi sto osvajamo zlata po obicaju, a olimpijska bronza se dozivi kao neuspeh nadjemo da nesto komentarisemo. Hak toliko ne treba ni uzeti u razmatranje na reprezentativnom planu, pre 3 godine cak nije uspela ni da se plasira na Ep, pritom igra sa solidnim igracima poput sestara Lazic i sa Anom Hak. Ona ne moze sama da gura tim kao sto moze Tijana.
p

potpredsednica izvalila

pre preko 1 godinu

jedna iz edicije nije se desilo
0

08092

pre preko 1 godinu

U zivotu je jedino bitno biti covek, a ne spodoba kao kreature iz saveza
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Das sve od sebe da ne budes kao oni i znas da si na pravom putu.
i

irvingirving17

pre preko 1 godinu

Kakve su ovo priče,šta je ovo...Zajebali ste stvar svi u savezu ,kao i ministarstvu i uništili najbolji spoj koji se desio i dominaciju narednih 10 godina zbog usranih 200000e... Taman kada si napravio sve kako treba uspjeli ste nešto da zaserete i da se desi neki uspjeh a sumnjam u to, biće na kvalitet Tijane Bošković i forsiranje igre na nju dok bude fizički mogla da izdrži.
C

Crnogorska odbojka

pre preko 1 godinu

Najbolji ženski tremer godine u evropi u izboru CEV 2022.. Malo mi smješne pare kod trenera u reprezentaciji u odbojci. Kod njega u klubu igračice imaju po milion evra. Sada on radi za 50 000 kao trener u Srbiji. Njega pare očigledno ne zanimaju jer ih u Turskoj svakako ima. Tako da vjerujem da će dobro doći reprezentaciji Srbije. jer želi trofeje.
G

Gost6362626

pre preko 1 godinu

Sram vas bilo gospodjo Jelena...
l

lepo receno

pre preko 1 godinu

sretno, rezultati ce pokazati..ali oni sto ga prozivaju da nije nikakav trener veze nemaju o odbojci..
a

ajde?

pre preko 1 godinu

Sve se plašim da je to rekao