Komentari na vest

Još dva povratka u Partizanu: Vico i Velkić za jaču centarsku poziciju

9

951357

pre gotovo 3 godine

Sipa se u instituciju u svim sportovima. A dug od 6-7 miliona? Nestalo, pojeo mrak. Sad se opet pumpaju misici. Da je i nama jedan ovakav aparthejd, gde bi nam kraj bio...
K

Komentare

pre gotovo 3 godine

Ostavljaju simpatizeri plasticnog kluba. Nekog vaterpolo pokusaja..ne mozete silom nista, i u kosarci cete se vratit odakle ste i dosli. Samo polako. Zna se ko je i sta je Partizan u svijetu vaterpola.
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@Komentare Molim Boga od 2009. godine da se Zvezda i partizan vrate u košarci gde su bili. Zvezda 65. godina bila klub sa najviše titula, Zvezda 70-ih igrala evropska finala i osvojila evropski trofej, a partizan 1971. ispao u Drugu jugoslovensku ligu, 2009. tek postao klub sa najviše titula. Ove godine se sve vraća na staro ništa ne brini, Zvezda opet postaje klub sa najviše titula.
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Sa najviše titula dok se igralo na betonu

PFC

pre gotovo 3 godine

Mislio sam da je Zvezda pre nego sto su je satirali bila stalni ucesnik u Evroligi a ona ima 4 Evrolige od kada postoji to takmicenje pa do vracanja toliko Partizan ima fajnl 4 ,i od ta 4 Zvezdina nastupa jedno je bilo van terena prekinuta sezona zbog bombardovanja slicno kao prosle godine nije se igrao plej of ali nije bila ni ponistena sezona nego su trenutno Buducnost i Zvezda kao 1. i 2. isli u Evroligu.
s

sramotno....

pre gotovo 3 godine

Nikad jaci Aperthejd
B

Bravo

pre gotovo 3 godine

Samo jako...i onaj amer ce brzo O
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 3 godine

Dugovi od 7 miliona evra? Sta je to? To ne postoji....
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Samo se vi javljajte a u ovom sportu ste se gasili 3 puta da bi izbegli plaćanje duga.Bukvalno zvezda u svakom sportu doktorirala gasenje kluba kad se pretera sa lovom a navijaci njeni bez karaktera bi navijali za bilo koga
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Sve sto je dobro u srpskom vaterpolu,svaka medalja na evropskim i svetskim prvenstvima sve je zasluga velikog Partizana!!!
u

ultrasrbIN

pre gotovo 3 godine

Dusko Pijetlovic,Gojko Pijetlovic,Branislav Mitrovic,Milos Cuk,Nikola Radjen,svi su ponikli u Vojvodini na Spensu.Pola te srpske zlatne generacije.Zato ne lupetaj.
L

LoL logika

pre gotovo 3 godine

@ultrasrbIN - Uzmimo za primer Gojka Pijetlovića (kod ostalih je slično). Igrao u Vojvodini od 2000. do 2002. godine, pa u Partizanu od 2002. do 2008. godine. Prvi međunarodni trofej osvojio 2006. godine. Da, baš je Vojvodina zaslužna :). Kada bi tako gledali, onda Zvezda i Partizan nisu zaslužni za generacije u kojima su bili Siniša Mihajlović, Dejan Savićević, Dragan Stojković Piksi, Vladimir Jugović, Predrag Mijatović, Savo Milošević, Mateja Kežman, itd.
G

Gostq

pre gotovo 3 godine

Pa nije počeo da igra 2000?! Vaterpolo se uču i igra od 7,8 godine života. Ne postaje se igrač tek tako