Trevis Kelsi (©AFP)
Trevis Kelsi (©AFP)

Ko će do tačdauna u Superboulu: Hil, Kelsi, Evans, Gronk, AB...

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.21. | 14:04

U ponudi Mozzarta 12 igrača Tampa Bej Bakanirsa i Kanzas Siti Čifsa

Groznica 55. Superboula drma ljubitelje igre s jajastom loptom. Ko će krune – Tampa Bej Bakanirsi ili Kanzas Siti Čifsi? Na najvažniji meč godine u SAD-u možete da se kladite u Mozzartu, a u ponudi je i igra tačdaun – da ili ne. Pogađate ko će od ponuđenih fudbalera da poentira u spektaklu u Tampi u ponedeljak (00.30).

Mozzart je pripremio 12 igrača. Kod Kanzasa najveće šanse da postignu tačdaun imaju dvojica superstarova, brzonogi risiver Tajrik Hil sa kvotom od 1,55 i najbolji tajt end lige Trevis Kelsi sa 1,65. Obojica su u odličnoj formi, na oba meča plej-ofa na Erouhedu protiv Klivlenda i Bafala imali su po 100+ jardi. Kelsi je imao tri tačdauna prošlog meseca u mečevima sa Braunsima i Bilsima, dok je Hil razbio Bakanirse u ligaškom delu sezone kada je dva puta poentirao već u prvoj četvrtini.

Izabrane vesti

U ponudi je i ruki šampiona na poziciji raning beka Klajd Edvards Hiler (2,45), Darel Vilijams (2,50), kao i na omelenog risivera Mikola Hardmana (3,15) i iskusnijeg Semija Votkinsa (3,50).

Kod Tampe "prvi pik" za poentiranje je visoki risiver Majk Evans, omiljena meta Toma Brejdija, pogotovo u crvenoj zoni. Na njega je 2,10. Na Krisa Gadvina je 2,30, a na veterane Antonija Brauna – 3,15 i Roba Gronkovskog – 3,00. Na raning bekove Bakanirsa Leonarda Forneta kvota je 2,20, a na Ronalda Džonsa 3,05.

Za sve pomenute igrače možete da igrate i da neće da poentiraju u 55. Superboulu.

Kompletnu ponudu Mozzarta za igru tačdaun – da ili ne pogledajte OVDE.

Mozzart deli NFL loptu i igricu. Tipuj za NFL loptu i Bonus. Zaprati Mozzart Bet Instagram stranicu, lajkuj ovaj post i do ponedeljka do⏰00.30 u komentaru prognoziraj ko će pobediti i koliki će biti ukupan broj poena na Superboulu. Mozzart pruža priliku za najbržeg da osvoji NFL loptu i Bonus 1000. Drugoplasirani će osvojiti Bonus 500, a trećeplasirani Bonus 200. Opširnije o pravilima igre pročitajte OVDE.

Tipuj za NFL igricu. Zaprati Mozzart Sport Instagram stranicu, lajkuj ovaj post i do ponedeljka do⏰00.30 u komentaru prognoziraj koliki će biti ukupan broj poena na Superboulu. Opširnije o pravilima igre pročitajte OVDE.



tagovi

NFL ligaNFLamerički fudbalSuperboulTampa Bej BakanirsKanzas Siti ČifsTom BrejdiAntonio Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara