(©CEV)
(©CEV)

Korona u reprezentaciji Srbije, četvorica igrača zaraženi

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.06.20. | 19:29

Cela ekipa u samoizloaciji

Izgleda da korona virus u Srbiji nije nestao već da udara kao u jeku pandemije. O tome svedoče i najnovije informacije iz tabora muške odbojkaške reprezentacije Srbije.

Posle Aleksandra Atanasijevića, još četvorica srpskih reprezentativaca su zaraženi virusom COVID-19, javlja Sport Klub.

Izabrane vesti

Pozitivne testove na virus korone su imali igrači Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Dražen Luburić i trener Igor Žakić.

Iako ovog leta nemaju reprezentativnih takmičenja, evropski šampioni je trebalo da se okupe 4. juna na Banjici kako bi trenirali zajedno i povratili formu posle dugačke pauze uzrokovane pandemijom. Ipak, treninzi su tada odloženi zbog lekarskih pregleda u Zavodu za sport, a dan kasnije je Aleksandar Atanasijević potvrdio da je pozitivan na COVID-19. On zbog nedavne operacije kolena nije ni bio u planu za treninge, ali je trebalo da se pojavi na okupljanju i bio je u kontaktu sa saigračima. Od tada se nalazi u karantinu, a danas je otkriveno da su još neki odbojkaški reprezentativci zaraženi virusom korone.

Petorica zaraženih se trenutno nalaze u kućnom karantinu, a ostali reprezentativci koji su bili u kontaktu sa njima se nalaze u samoizolaciji u jednom beogradskom hotelu. 


tagovi

Aleksandar AtanasijevićSrećko LisinacMarko PodraščaninMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara