Komentari na vest

Moćni Orlovi na premijeri: Ukrajina pregažena, Kukić je motor tima, Bomaštar otkrovenje, odlična krila

G

Gost1111

pre preko 2 godine

Smijesni su ovi sto kazu da su Ukrajinci drla. Dosta momaka igra u Motor Zaporozju, a to je redovan ucesnik LS. Koja nasa ekipa igra LS, a kamoli redovno? Hrvati su oslabljeni, kao i Francuzi, a i mi smo takodje. Ako nam misli ostanu na sportu, a ne na nacionalnosti i proslosti, pregazicemo i Hrvate. Srecno momci, divota vas je gledati!
m

misko123

pre preko 2 godine

Ne znam da li ovo neko cita od nasih u strucnom stabu ili u reprezentaciji..ali momci svaka cast za partiju veceras..ovo deluje jos od prosle godine jako dobro..elem sta sam hteo da kazem..gledao sam Hrvatska-Francuska na Hrvatskom RTL-u..gledao sam komentare nakon utakmice i koako oni kazu da su favoriti,neka budu jos bolje po nas..ali takvo potcenjnivanje Hrvata nase reprezentacije to jos nisam video..te mi nismo nimo nesto jako,nismo reprezentacija za respekt...momci pokazite im to u subotu..
v

velja88

pre preko 2 godine

Zna li neko da li mogu da se priključe reprezentaciji,Abutovic,Ilić,Milosavljev i Zelenovic,ako prodjemo u drugi krug?Pa da Djirona izvrši neke promene u odnosu na prvi krug...
E

ET-1

pre preko 2 godine

Ne treba odmah dizati euforiju, posle samo jedne odigrane utakmice, realno nismo imali određene dobre pripreme zbog korone tako da treće mjesto je sasvim ok da prođemo grupu i da uđemo u drugi krug a više od toga ne možemo u ovom trenutku.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Treće mjesto znači ispadanje. Ti kao da si sa marsa pao.
G

Gost633

pre preko 2 godine

Imam osecaj da cemo u narednih par godina imati jednu rukometnu eksploziju, dugo je ovo bio zapostavljen sport kod nas, nadam se da nece tako biiti vise, svaka cast selektoru, da naucimo da igramo moderan rukomet konacno.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Dobar početak. Pošto je loš protivnik, treba biti obazriv. Vidljivo je bilo da smo spustili gas u posljednjih dvadesetak minuta. Pokušao je da razigra Đorđića. Obrovica je sklonio da ga odmori jer će biti jedini pravi desni bek (nadam se drugom krugu i povratku Zelenovica). Cupari je dao priliku da uhvati neku formu i bude alternativa ako prvom golmanu ne bude išlo. Ono što fali su kontre. Za to će trebati vremena, generalno smo spora i čvrsta ekipa koja će igrati na mali broj golova. Koliko god ludo zvučalo možda je i bolje da imamo ovakvu grupu, teže bi nam bilo sa Skandinavcima, iako smo danas tehničke greške sveli na minimum što onemogućava kontre protivniku. Đerona sve vrijeme u utakmici, ne luta. Sve rotacije na mjestu i pravovremene. Pravi test slijedi u narednoj utakmici, dobro je što smo sačuvali gorivo, ipak na pripremama nismo imali utakmica. Ako dobijemo Hrvate, možemo daleko. Jer je hemija odlična u ekipi a nakon takve pobjede, bila bi još bolja.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Svaka čast momcima i stručnom štabu. Najzad jedna rukometna reprzentacija nam izgleda kao tim, svi daju doprinos od onih na terenu pa do ekonom. U opšte se ne plašim da će protiv " Kauboja i Petlova" biti drugačije, ostaviće momci srce na terenu. Kod ovog Španca izgleda drugačije i ne može? Ono što mene plaši je suđenje. Kada razlika u klasi ekipa nije velika onda taj sudijski kriterijum dolazi do izražaja. To se videlo i na ženskom prvenstvu koje je igrano u decembru. Bukvalno samo sudije znaju sta su dosudile i u čiju korist.
М

Марко БЛ РС

pre preko 2 godine

Надам се да ови момци могу нешто више да учине и против јачих екипа. Без обзира на све, чини ми се да се коначно у нашем рукомету "назире" систем. Надам се да ће ова екипа за коју годину да се бори и за медаље.
R

Rubikova kocka

pre preko 2 godine

Odlično, bravo momci, sad samo srce na parket ptotiv Hrvata!
Б

Белграно

pre preko 2 godine

Разлика небо и земља у поређењу са ранијим годинама. Свака част селектору. Бомештар феноменалан, Кукић невероватан, добре роле Пешмалбека, Ђукића, Шотића и Радивојевића. Ово обећава, ја ћу по свој прилици кренути за Сегедин у суботу - пада Хрватска!
G

Gost Mare

pre preko 2 godine

Nema karata... Hteo i ja
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Slaba je Ukrajina, protiv Hrvatske i Francuske nemamo sta trazit.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Zao mi je kada neko ovako razmislja. Malo optimizma nikad nije suvisno.
@

@gostimir

pre preko 2 godine

Tako si govorio i za fudbalere. Ne znam što ti treba to u životu. Idemo odigrati najbolje što umemo pa neka izgubimo, neće biti smak sveta...
m

miki73

pre preko 2 godine

"Trazit" koliko je meni poznato u srpskom jeziku kaže se "traziti" jasno je odakle je došao ovaj komentar.
J

Japp

pre preko 2 godine

Sta znaci trener.Igramo neprepoznatljivo zadnjih nekoliko utakmica.Puno trcanja kontri izgledamo ko danci👍
@

@japp

pre preko 2 godine

Evidentno je da nemamo trenere. Ovi naši su ostali u 80-tim godinama prošlog veka...
B

Brundo

pre preko 2 godine

Bili su prilicno dobri.
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Bravo momci, dobra igra. I bez potcenjivanja Ukrajinaca, nisu nikakvi Indijanci ko sto neki pametnjakovici komentarišu.
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Bravo momci! Samo nastavite.
г

гост

pre preko 2 godine

Морало је да буде убедљивије. Ово је утакмица на којој се диже самопоуздање
O

Orao

pre preko 2 godine

Bravo! Bravo! Bravo!