Komentari na vest

Nejednačina hrvatskog vaterpola: Nama za zlato 25.000 evra, a Srbima 70.000

G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Nasi bi i za dzabe osvojili zlato ....
б

бартендер

pre preko 2 godine

То је зато што смо ми економски тигар, како не мош да разумеш…
S

Saddam

pre preko 2 godine

Posle toliko vremena tebe i dalje boli što smo osvojili ZLATO na OI. Pa spominješ kako ste nas "razbili" u grupi. I kako smo više dobili love za medalju od vas. Svi krivi osim tebe, mali čoveče. Mali savet, ako uopšte čitaš ovo! Počni da učiš reči SRPSKE HIMNE!!!! Ako je do sada nisi naučio! Pa zapevaj je, SLUŠAĆEŠ JE DUUUUUGOOOO!!!!
i

i7

pre preko 2 godine

sta ti pises prijatelju, ne znam sta je covek netacno rekao. verovatno nisi ni gledao utakmicu, a o vaterpolu znas isto mnogo.
G

GETAFIX

pre preko 2 godine

Idi na youtube, nađi emisiju i odgledaj je celu. Posle toga ćeš imati želju da se izviniš ovom čoveku a na sebe ćeš se ljutiti zbog neprimerene i brzoplete konstatacije.
B

Batistuta

pre preko 2 godine

Naši nemaju mi za kokice.
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

A vi verujete u ovu pricu😂😂😂😂
K

Komsija Grubor

pre preko 2 godine

Jesu Hrvati medju top 4 ekipe sveta u vaterpolu,ali nokaut faza se igra na 1 utakmicu.Tu svaka reprezentacija ima svoju sansu.Dovoljno je da ekipa koja je favorit podceni rivala ili ne odigra na svom nivou.Od grupne faze do finala(titule ili medalje) ima 3 ili 4 utakmice.Nema garancije da ce odredjena reprezentacija da bude u finalu bez obzira na kvalitet igrackog kadra i znanja trenera i taktike u bazenu.
w

webad1984

pre preko 2 godine

sve ok,ali izuzmi Srbiju...mi smo finalisti uvek😎💪🏻
G

Gosttzt

pre preko 2 godine

Pa je l se igra zbog para za državni tim?
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Danas se i deca vole zbog para, roditelji se vole zbog para, muz se voli zbog para, a ti pritas da li se igra za reprezentaciju zbog para? Gde ti zivis?
S

Sale@

pre preko 2 godine

E rodjace... Pa deci ako dam više no obično, gledaju me drugačije! Na poslu ako ti gazda da veću platu, gledaces ga drugačije naravno. Mož' mi da pričamo o patroitizmu i igranju za reprezentaciju što i stoji, ali daj nagradi adekvatno te momke što leto provedu sa drugovima iz tima, a ne sa porodicom. Nekako je ljudski. Bogu hvala, naš vrh sa ovim se setio da lepo nagradi, to ne možemo da zamerimo, ulažu u sport, vide se bogami rezultati. Pogledaj OI od ranije dok su demokrate bile, pa ćeš videti kolika je razlika... 2 do 3 medalje je bilo tad uspeh. Pa imaš primer Kolasinca koji je mogao za BiH da nastupa kako kaže, ali kad je video šta mu matica daje, koliko će ga ispratiti u karijeri, što joj je on vratio višestruko, dilema nije bilo. Veruj mi da bi sad mnogi hteli da budu pod našom zastavom, kad bi mogli i papiroloski da završe.