Duško Pijetlović (©Starsport)
Duško Pijetlović (©Starsport)

Nešto se zanimljivo rađa na Novom Beogradu: Potpisali Pijetlović i Drašović

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.02.21. | 09:23

Dominirao je dugo Partizan, imali smo i periode jake Crvene zvezde i Radničkog, sada se nešto kotrlja i na Novom Beogradu

Klupski vaterpolo je već godinama u problemu, svi se pribojavaju da je samo pitanje trenutka kada će se to preliti i na reprezentativnu scenu, jer nema više Partizana kao evropske velesile, za najveće kontinentalne titule ne bore se ni Crvena zvezda ni Radnički, poslednji naš tim koji je igrao finale Lige šampiona još u sezoni 2013/2014 kada su beogradski crno-beli završili na četvrtom mestu.

Međutim, nešto se sada pomera sa mrtve tačke. Radnički, Zvezda i Partizan se istina još bore sa problemima, ali zato se rađa vaterpolo klub Novi Beograd. Osnovan tek 2015. godine, već je dogurao do statusa lidera Superlige, a sada je, javlja Sportski žurnal, upravo doveo dva reprezentativna pojačanja za narednu sezonu: Duška Pijetlovića i Radomira Drašovića. Obojica će stići iz mađarskog Solnoka.

Izabrane vesti

Duško Pijetlović je i danas jedan od najboljih centara na svetu, dok Drašović polako dobija sve veću ulogu u državnom timu i sve to čini zadovoljnim trenera Novog Beograda, legendarnog Vladimira Vujasinovića.

Naše ambicije se znaju, borba za trofeje, ali i stalno jačanje kluba. O kvalitetima Pijetlovića i Drašovića ne treba trošiti reči“.

Podsetimo, za Novi Beograd već sada igraju Miloš Ćuk, Marko Avramović, Nikola Radulović... Sve dobro poznata imena u srpskom vaterpolu.


tagovi

Duško PijetlovićRadomir DrašovićVK Novi Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara