Komentari na vest

Niko kao Srbija u Ligi šampiona: Drugi put tri predstavnika u eliti, bolji od Italijana, Hrvata, Mađara...

Banjica

pre preko 2 godine

Ko je pogledao ovaj spisak nasih klubova u Ligi Sampiona od 90 i neke do sada moze se videti da Partizan cesto nije bio jedini predstavnik bila je Vojvodina tu , da u vreme Beceja nije godinama ni igrao a stalno se govori da je on bio jedini klub, samo on ,potpuno favorizovan a i drugi klubovi su postojali.
K

Kindle

pre preko 2 godine

O cemu pricas ti covece? Koga da favorizujemo ako ne visestrukog prvaka Evrope? Da li shvatas da je Partizan u vaterpolu ono sto je Real Madrid u fudbalu?!
B

Banjica

pre preko 2 godine

Ja svatam upotpunosti ali oni sa druge strane ne svataju njima su upucene ove cinjenice onima koji idalje misle da je Partizan to sto jeste zato sto je stalno bio favorizovan od strane drzave i da nije bilo drugih klubova osim njega a ova vest ih demantuje.
B

Becej

pre preko 2 godine

To nisam znao, svaka cast!
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne treba zaboraviti da je Partizan u vreme kada je Zvezda bila evropski šampion dobio trogodišnju licencu, a Zvezda išla u kvalifikacije, zahvaljujući tome što je Sostar bio u LEN.
A

Asasaff

pre preko 2 godine

Zvezda mora biti 4 u svojoj grupi! ove godine da uzivamo u ligi sampiona u vatrepolu! :)
I

Ivan OL 91

pre preko 2 godine

Ispravite spisak učesnika u LŠ kroz istoriju; 2014/15, Radnički Kragujevac i Partizan 2015/16, Partizan 2016/17, Partizan Šteta što je Radnički upao u najjaču grupu u istoriji LŠ. Osim Dinama, ne zna se ko je jači od koga. Crvena Zvezda ima šanse da se bori sa Marsejom, Hanoverom i Špandauom za četvrto mjesto iza Pro Reka, Juga i OSC-a ali mora mnogo bolje nego protiv Savone
M

Mirko Nemirko

pre preko 2 godine

Grupna faza. Partizan u tim sezonama ispao ranije.