Komentari na vest

Peh za Orlove: Bez Nenadića na Evropskom prvenstvu

G

Gost NYC

pre preko 2 godine

Po meni je bolji izbor Zelenović,igrač u oba pravca.Nadam se makar prolasku u drugi krug,sve ostalo nerealno.
B

Bane 2

pre preko 2 godine

Поново без најбољег. Годинама је најлуциднији бек Европе. Сад кад имамо и тренера велика је штета што играмо без Петра.

Darko Lazic

pre preko 2 godine

pocelo je 😁 krece peh po peh pa tesan poraz pa pobeda pa razocarenje. prosli smo vec sve to
G

Glatki

pre preko 2 godine

Setimo se samo nase ekipe sa Nedjom Jovanovicem, Škrbicem, Perunicicima, Maticem, Knezevicem, Žikicom, Kokirom itd. Malo je boljih timova bilo u istoriji rukometa, i nikad nisu osvojili nista. Pokrajac je uzeo jednu bronzu. Posle je tim koji su predvodili Momir Ilic, Vujin i ekipa uzeo jedno srebro i to iskljucivo na domacinstvo.
š

škrbić

pre preko 2 godine

A inače sa Nenadićem bi osvojili EP. Manite se našeg rukometa. Gori su od fudbalera. A oni su baš slaba konkurencija, sve do ove godine. Samo da se ne sretnemo sa Hrvatima.
G

Glatki

pre preko 2 godine

Ti pričaš onoliko koliko znaš, a to je jako malo. Mi smo igrački nestvarno talentovani, skoro kao u košarci. Problem je sto smo trenerski operisani od rukometa. Zadnjih 30 i kusur godina osim Pokrajca nismo imali dobrog trenera, a i on nije bio top klasa, iako jako dobar. Kojekakvi Zivkovic, Elezovic, Cvetkovic, Hasanefendic, Perunicic, Matic, neka mi oproste ostali poluproizvodi koje sam propustio. Sve su to grobari srpskog rukometa. Da je ostao Vranješ, verovatno bi smo imali jos koju medalju sa velikih takmicenja.
š

škrbić

pre preko 2 godine

Kažeš "Da je..."? Eh da je. Hahaha koja trula priča. Mi smo najtalentovaniji na svetu a gazio nas ko je stigao. Smešan si
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Није никако заиграо код Ђероне. Незгодно је за коментарисати, али можда би са њим то било горе него до сад. Ненадовић јест змај од играча, али питање како би то утицало на екипу. Воли лопту и да игра сам, помало себично.
K

Kompleksi

pre preko 2 godine

Idemo grobari pljuvanje po Nenadicu neka krene jer je izdanak Zvezdine skole
H

Hercegovac iz Njemacke

pre preko 2 godine

Zaboli me da li je iz Zvezdine, Partizanove ili iz neke druge Skole Srbija je u Pitanju
G

Gostxx

pre preko 2 godine

Mijajlo Marsenic,Vanja Ilic, Nemanja Ilic, Lazar Kukic, Bogdan Radivojevic, Stevan Sretenovic, Ilija Abutovic, Dejan Milosavljev, Mihailo Radovanovic, Zivan Pesic sve deca RK Partizan koja cine 90% ove reprezentacije. Ta vasa cuvena skola ima 2 igraca trenutno pozvanih i to Cuparu i naknadno pozvanog Zelenovica.
D

Djurgården

pre preko 2 godine

@Gostxx Pa i nije za pohvalu nabrajanje igraca iz Partizana koji su u timu,jel u poslednjih 10 godina mi smo k...c od reprezentacije.A koliko ih je bilo kad smo kuci uzeli srebro 2012. Reci cu ti ja-samo jedan jedini koji nije imao nikakvu ulogu A iz Zvezde jako bitni igraci-Nenadic,Stanic,Manojlovic,Nikolic,Vuckovic necu da pominjem Nikcevica mada je on dosao iz Sutjeske i poceo ozb da igra tek u Zvezdi.