Odbojkaši Vojvodine (MN Press)
Odbojkaši Vojvodine (MN Press)

Počinje Kup Srbije u odbojci: Vojvodina leči rane protiv Ljiga

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.10.21. | 09:59

U utorak i sredu su na programu utakmice osmine finala Kupa Srbije u odbojci u obe konkurencije

Posle odigranog Superkupa i tri kola domaćeg odbojkaškog prvenstva, vreme je da počne takmičenje i u Kupu Srbije. Utakmice osmine finala u muškoj i ženskoj konkurenciji na programu su u utorak i sredu.

Odbojkaši Vojvodine su doživeli dva vezana poraza u nacionalnom šampionatu protiv Crvene zvezde i Partizana, pa će sada protiv Spartaka iz Ljiga na domaćem terenu imati imperativ pobede, jer sigurno ne žele da se početna kriza produbi. Ova utakmica se igra u utorak u Novom Sadu od 18 časova.

Izabrane vesti

Istog dana će na teren izaći ekipe Partizana i Takova od 15.30 u dvorani Master u Beogradu. U Požarevcu će od 18 časova snage odmeriti Mladi radnik i Borac Starčevo, a sat vremena kasnije će u Kraljevu obračun započeti Ribnica i Novi Pazar. U Nišu će domaći tim igrati protiv Karađorđa od 20 časova, dok će od 20.30 Crvena zvezda na Banjici dočekati Borac iz Paraćina. U sredu se igraju još dve utakmice – od 18 časova Radnički dočekuje u Kragujevcu ekipu Kosovske Mitrovice, dok će Spartak u Subotici ugostiti Jedinstvo iz Stare Pazove od 19 časova.

Kad su odbojkašice u pitanju, u utorak su na programu tri susreta. Crvena zvezda će na Banjici igrati protiv Kleka od 18 časova, a u isto vreme će Partizan dočekati u dvorani Master ekipu Radničkog iz Beograda. Sat vremena kasnije počeće u Subotici duel između Spartaka i Inđije.

U sredu od 18 časova Jedinstvo iz Stare Pazove dočekuje Beograd, a TENT od 19 časova ekipu Studenta iz Niša. U isto vreme igraju Ub i Smederevo, kao i Železničar i Zlatibor. Od 20 časova sastaće se Srem i Novi Sad u sali Mitrovačke gimnazije.



tagovi

OK VojvodinaŽOK UbOK Crvena ZvezdaŽOK Železničar Lajkovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara