Komentari na vest

Prva meč lopta Vojvodine za petu uzastopnu titulu

D

Direwolf

pre oko 3 godine

Mislim da se i ovde krade u korist protivnika Partizana. Ne znam tacno ko i kada, ali 100%! Pantic se sigurno slaze sa mnom, a i profa nasa legenda!
B

Bafana

pre oko 3 godine

A ja mislim da bi trebalo suspendovati ove dve ekipe i proglasiti mezimce za prvaka i u odbojci... :)
D

Direwolf

pre oko 3 godine

@Bafana Slazem se brate moj grobarski, kad vec sistem ne dozvoljava Partizanu da osvoji titulu, neka je daju mezimici! Ionako ulazu milione evra i u odbojku, ali dzaba im kad nemaju tradiciju! Nevrovatmo ali budzet samo u odbojci im je 18.000.000 evra, proverena informacija, drugar moje svastike radi u OK CZ i sve zna sta se radi. Strasno brate moj!
S

Slaninar

pre oko 3 godine

Kosarkasi se bore za Aba 2, Rukometasi osvajaci kupa Srbije a po svemu sudeci osvojice i Ligu Srbije, Odbojkasi danas imaju sansu da osvoje ligu. Vaterpolisti se solidno kotiraju (5 mesto). Fudbaleri osvajaci kupa prosle sezone, sanse za ponavljanje uspeha postoje i i ove sezone. SD moze biti ponosno na rezultate. Samo malo vise novca kad bi se ubrizgalo u klubove iz NS-a pokazali bi smo da je Novi Sad grad sporta.
R

Realno...

pre oko 3 godine

Koja dominacija ovog tima, ludilo....
O

Onyx

pre oko 3 godine

Vojvodina je da se ne lazemo, dugo vremena pojam u svakom smislu u srpskoj odbojci. Mislim da ce to vec sad resiti, iako sam Partizanovac