Stefan Petrić (©Starsport)
Stefan Petrić (©Starsport)

SEHA – liga bez briga: Vesprem dolazi sa juniorima na noge Partizanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.03.23. | 14:33

Mađarski velikan odlučio da u Beograd ne pošalje najjači tim

Lepo zamišljena, ali loše organizovana SEHA liga iz godine u godinu doživljava debakl. Niti se pre sezone zna kako će se igrati, i kada, ni u kom formatu, i ove preti da bude potpuni brodolom. Pre desetak dana se saznalo da će se završni turnir biti u Sankt Peterburgu. Naredne nedelje se igraju mečevi četvrtfinala, a pobednici će da odmere snage sa četiri najbolja tima iz druge grupe u kojoj su klubovi iz Rusije i Belorusije.

Mnogi mole boga da ne prođu dalje. Partizan je kao poslednji u Grupi B dobio najtežeg rivala Vesprem, ali na kraju bi crno-belima to mogao da bude najlakši protivnik. Naime, tim Momira Ilića dolazi u Beograd 5. aprila sa ekipom do 21 godine. Najbolji rukometaši se čuvaju za finalni turnir Kupa Mađarske. Revanš je 18. aprila u Vespremu, a zbog zgusnutog kalendara i tu će jedan od kandidata za titulu šampiona Evrope da izvede drugi tim, saopštio je mađarski vicešampion na svom zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

Tako na Banjici nećemo gledati srpske reprezentativce Dragana Pešmalbeka i Vladimira Cuparu, zatim Rasmusa Laugea, Nedima Remilija, Manuela Štrleka, Kentina Mae i ostale zvezde tima koji je na pragu četvrtfinala Lige šampiona.

18.45: (1,20) Vesprem (11,0) Seged (5,60)

Pobednik ovog duela odmeriće snage sa Permskim Medvedima iz Rusije.

I srpski šampion Vojvodina, polufinalista EHF kupa, igraće sa mladim snagama i igračima na pozajmicama protiv Vardara u plej-ofu. Podsetimo, Lale su na prethodna dva gostovanja u Bitolju i Našicama protiv Eurofarm Pelistera i Neksea igrali s drugim timom bez glavnog trenera Borisa Rojevića.

Jednostavno, ovo takmičenje ničemu ne služi...

PAROVI PLEJ-OFA

Vesprem - Partizan

Vojvodina - Vardar

Tatran - Eurofarm Pelister

Zagreb - Nekse



tagovi

RK PartizanVespremSEHA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara