Komentari na vest

Tektonski poremećaj na rukometnom tržištu: Kjelce se raspada, pomama za asovima, šta će biti sa Dodićem?

G

Gost 001

pre preko 1 godinu

Istu sudbinu ceka Kk Crvena zvezda...
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Nažalost, u današnje vreme jedino profitabilni sportovi mogu da opstanu. A rukomet je na široko poznat kao veoma profitabilni sport.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Nije profitabilan jer je napravio zatvoren sistem maltene i nije zanimljiv nigde osim u Nemačkoj i u Skandinaviji. Evo ti SP sad ovaj sistem sa prenošenjem bodova. Na početku prvenstva se može reći odmah bar 3 od 4 tima koja će igrati polufinale. Zato i nije i neće biti profitabilan, jer niko neće konstantno da gleda Barselonu, PSŽ, Kil, Kjelce i Vesprem, ili Dance, Francuze i Šveđane.
3

3-2-1

pre preko 1 godinu

Mislim da Bidasoa iz Iruna i dalje postoji nije ugasena igraju cak i EHF evropa ligu...
g

gostić

pre preko 1 godinu

Navodno će supertalentovani superstar Dodić zajedno s SMS-om u Real Madrid
A

Acooo22222

pre preko 1 godinu

Istu sudbinu čeka i KK Partizan!!
C

Chacarita

pre preko 1 godinu

Na stranu navijacka pristrasnost, zapitaj se gde bi se nalazio bilo koji klub u Srbiji da ne dobija nista od drzave vec mora da se finansira sponzorima iz privrede. Mi smo po tom pitanju bukvalno medju najgorim drzavama u citavoj Evropi. Ne postoji nijedan jedini uspesan klub u Srbiji i bilo kom ekipnom sportu koji zivi bez pomoci drzave ili grada, a to je samo po sebi katastrofa. U Kielceu su trosili pare privatne kompanije, kompanija nece vise da placa, gradu/drzavi ne pada na pamet da preuzme te troskove (verovatno i nisu u mogucnosti da godisnje bacaju 10-15 miliona za Kielce), gasi svetlo i nikom nista, ali barem su te pare uvek bile privatne.