Komentari na vest

Tijana povukla, ostale pratile - Pariz sve bliži

d

da da da

pre 9 meseci

A protiv Holandije, Kine , Dominikane,...Hoce li i tada dve igracice donositi poene? Opet ce biti - daj Tijani pa nek ona resava.
s

svaka cast

pre 9 meseci

treba uvek naglasiti pobeda nad tradicionalno velikim rivalom i ekipom koja igra svemirsku odbojku u grupnoj fazi evropskog prvenstva. ovo zaista svet do sada nije video, ovako dobro pripremljenu reprezentaciju kao sto je ukrajina, sto se kaze odbojka za anale. kod nas tacno se vidi taj uspon forme za odlucujuce meceve protiv visestrukih olimpijskih i svetskih sampiona ceske i dominikanske republike jer sada kada smo pobedili ukrajinu samo nebo je granica. zna li neko sprema li se bus iz beograda za kinu valja podrzati tim u ovim antologijskim borbama?
6

666

pre 9 meseci

Ja ovaj tvoj komentar, shvatam, a i tako jeste, da se ti podsemaš našim odbojkašicama.
s

svaka cast

pre 9 meseci

bravo serloce! i da, ne sprdam se sa odbojkasicama (one igraju svoje pa igraju) vec sa onima koji nakon katastrofe u radu svih kategorija od pionirskog do seniorskog uzrasta umesto da uzmu odgovornost i podnesu neopozive ostavke jos danas i napuste svoje fotelje nas preko medija hrane ovakvim budalastinama. a i sa tim medijima koji nemaju malo obraza da napisu kako stvarno jeste nego isto tako prihvataju i plasiraju te budalastine u etar.
S

Stara kuka

pre 9 meseci

@svaka cast Tako je to u svim savezima,a medalje uzimamo iskljucivo na kvalitet,zalaganje,talenat i borbenost igraca.
b

b,v

pre 9 meseci

3g b
s

sale brat

pre 9 meseci

Da pohvalim Sladjinu distribuciju nije silila i forsirala Tijanu raznovrsna igra i pobeda ukrajinke nisu ni malo lose
L

Lux95

pre 9 meseci

Ma zar je moguće da smo jednu nadasve kvalitetnu reprezentaciju Ukrajine dobili?! Au kakav šok, bravo za igru! Vidi se tačno da sva predjašnja takmičenja nisu bitna jer san svakog igrača je osvojiti kvalifikacioni turnir za OI na koje se i ovako i onako već kvalifikovao.
G

Gost18

pre 9 meseci

Kada su se to odbojkašice kvalifikovale za OI?
!

!!!!!!!

pre 9 meseci

Bas lepo za gledati koliko je Sladja Mirkovic uposlila svaku devojku i raspodelila poene. Lepa igra i lepo za gledati. Bravo devojke!
Ť

Ťįĵàńàààš

pre 9 meseci

Najbolja igracica na svetu 🤩
H

Hahahah

pre 9 meseci

Moze neko da mi kaze koja je fora ono da niko ne voli tijanu ?
A

Aleksandar77777

pre 9 meseci

Ne znam, ali pljuju je na sve strane. Tacno treba se povuci iz reprezentacije kad vecini "navijaca" smeta pa neka uzivaju onda u igri bez nje.
@

@Aleksandar77777

pre 9 meseci

Podržavam. +1. Svakom svoje.
G

Gost nedragi

pre 9 meseci

@hahahah Nije valjda da su tebi merilo bilo cega ovi,ni u cemu ostvareni," komentatori" na portalima? 99,999% Srba izuzetno ceni i postuje ono sto Tijana Boskovic igrom i zalaganjem u reprezentativnom dresu cini za ovu zemlju!!! Ovi jadnici sto pisu ove bljuvotine i mlataraju minuse su samo podsetnik kako reaguju oni koje niko normalan ne uzima za ozbiljno. Pri tom, ima ih za nivo statisticke greske! Kakvi crni mnogo. Zive na ignoru,pa se ljute na uspesne. Naravno da je Tijana neophodna ovoj repki i naravno da ce igrati duuuuugo jos. I naravno da ce uzeti jos mnogo medalja i pojedinacnih trofeja. Kao do sada!