Miloš Ćuk (©MN Press)
Miloš Ćuk (©MN Press)

“Trampa” Novog Beograda i Radničkog: Ćuku namenjena Rašovićeva mentorska uloga

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.09.21. | 02:42

Proslavljeni reprezentativac parafirao za Kragujevčane

Iako se još početkom leta znalo da će u Kragujevcu biti detonirana bomba zvana Miloš Ćuk, na ozvaničenje saradnje i predstavljanje proslavljenog srpskog reprezentativca šampion Srbije i Jadranske lige sačekao je jesen. Zvanično je, Miloš Ćuk je novi igrač Radničkog.

Sada kada se mastilo iz penkala razlilo po papiru, kada se Miloš Ćuk obavezao na saradnju i zadužio kapicu kragujevačkog kluba, može se reći da su Radnički i Novi Beograd između dve sezone “izvršili trampu” najvećih zvezda iz minule sezone.

Izabrane vesti

Strahinja Rašović je predvodio mladi tim Radničkog do dve titule u protekloj sezoni i četvrtfinala LEN Kupa Evrope. Krenuo je olimpijski šampion put Novog Beograda, gde će u sezoni koja kuca na vrata biti jedna od najvećih uzdanica Vladimira Vujasinovića, baš kao što je to bio i u Radničkom pod dirigentskom palicom Uroša Stojanovića. U suprotnom smeru krenuo je Miloš Ćuk. Iz redova vicešampiona Srbije u redove prvaka naše zemlje i regiona. 

Miloš Ćuk je u Novom Beogradu uz Draška Gogova bio pokretačka snaga i bez ikakve sumnje će i u Kragujevcu biti prva zvezda tima, ali i neko ko će biti zadužen da mlade snage usmerava. Kako u bazenu, tako i van njega. Mentorska uloga nije strana Ćuku koji je sa reprezentacijom Srbije osvojio čak 17 medalja. Od toga 14 zlatnih, jednu srebrnu i dve bronzane. Gde god je Miloš Ćuk igrao bio je lider, ali i neko od koga su mladi igrači i te kako imali šta da pokupe.



tagovi

Miloš ĆukVK Radničkivaterpolo Srbijavaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara