Komentari na vest

Voša ostala na nuli, Parni valjak pregazio šampiona

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Nisam gledao utakmicu jer sam bio na rukometu ali ovaj rezultat svakako pokazuje vise stvari,pod jedan da Vojvodina definitivno ima ozbiljnih problema,svakom se desava pad forme ali za njih 0:3 u Novom Sadu i to nakon poraza od Crvene Zvezde istim rezultatom,nije bas karakteristika iako je i mnogo slabiji od ovog Partizana umeo da ih namuci tamo i uzme dva seta.Jako raduje ova pobeda i steta je sto nismo uspeli i Ribnicu da savladamo,momci su nas zasluzeno pobedili ali svaki set je bio zavrsen malom razlikom,ono razmontiranje Metalac Takova za mene nije bilo iznenadjenje izuzev mozda onog treceg seta kada su ako se dobro secam samo 7 poena osvojili.Sutra igraju devojke pa se nadam jos jednoj pobedi protiv favorita.Zeleznicar mi ne izgleda kao tim za titulu mada drugi favorit mi svakako jesu,Nada Mitrovic nije lose krenula sto se tice individualnog ucinka ali ja sam pre svega srecan zbog Aleksandre Gajic,vrlo kvalitetna odbojkasica i siguran sam da upravo ona kao bivsi kapiten Zeleznicara i Nada koja je isto igrala tamo mogu da ucine nesto,njih dve mi najvise nade ulivaju.Svaka cast momcima jos jednom i Janicu koji je od svog dolaska mnogo toga doneo Partizanu u igri pa cak i po potrebi bio deo tima!
K

Koma

pre preko 2 godine

Kad je Tadić izgubio izbore, Partizan je bio šampion u svim sportovima sa loptom. Znam da botovi prate sve komentare, pa eto i ovaj. Mislite o tome.
s

sportska vest druze

pre preko 2 godine

1.koga boli uvo 2.i opet ce tadic izgubiti izbore nista novo
d

dddGost

pre preko 2 godine

Nema šanse da Usna izgubi sl. godine, ima svoje ljude i u poziciji i u (o)poziciji.. Jedino nešto u Bg

Pfc

pre preko 2 godine

Istina da sto se tice odbojke ni mi ni vi nismo bili nesto dominantni kroz istoriju samo sto je zanimljivo Zvezda imala 5 ,6 titula do 2011. a onda dolaskom vodje na vlast vezala 5 titula a potom vrlo brzo tavorenje u donjem domu cak borba za opstanak do ove sezone koju su dobro krenuli ali ovo prethodno aludira na favorizovanje Zvezde slicno i u vaterpolu tu 2 titule za celu istoriju onda odjednom osvojena titula prvaka Evrope jos nekoliko titula pa onda isto spustanje.
d

dddGost

pre preko 2 godine

BRAVO MAJSTORI
V

VolleyballSRB

pre preko 2 godine

Ozbiljna šamarčina. 3:0, drugi put zaredom, i to sve još u sred Novog Sada. Ja da sam na mestu čelnih ljudi u Vojvodini, preispitao bih neke stvari, posebno ako se uzme u obzir da je Metalac vrlo lako mogao i do 2 seta u Gornjem Milanovcu, te da se Ribnica samouništila u Superkupu. Partizan odličan, tamo gde su stali u prošlom kolu, nastavili i danas. Bjelica jedan od retkih primera nekoga ko se vratio, a da igra u više nego pristojnoj formi, ipak je to italijanska škola :)
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Potpuno se slazem za Bjelicu,kako je igrao protiv Metalca koji mozda nije pravo merilo,pa ono je bilo monstruozno bukvalno u par navrata!Bas sam pricao sa nekima,kazu vratio se jer nema gde i slicno,jednostavno imam osecaj da ce mnogo toga dobrog da nam donese,ako se sloze neke kockice mozda i trofej ali da ne zurimo i ne letimo previse,ima jos dosta da se igra.Nisam gledao utakmicu jer sam na rukometu bio ali 0:3 protiv Vojvodine tamo mi jednostavno daje optimizam da ce igra biti jos bolja kako bude odmicalo vreme.Sto se tice Vojvodine mislim da su sa onih 1 000 000 koje su pominjali kao budzet i ova poslednja dva rezultata definitivno razljutili svoje navijace kada se vidi koliko su pokazali a kako su se predstavili.Ponavljam ima vremena za sve ali u Ligi Sampiona ni sa mnogo boljom igrom nemaju sta da traze,pogotovo ne sa ovakvom,cak ni u CEV kupu protiv velikog broja timova.Isto mi ne ide u glavu da Crvena Zvezda koja mahom govori da im je Meljanac najbolji igrac sto sam cuo i od njihovih nekih da su pricali uspe da ih razbije sa 3:0,da ne gresim dusu poceli su i vise nego dobro ali...