Komentari na vest

Zenit bi da aktivira transfer bombu: Želja milioner Vilfredo Leon

V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Ranije jos pre neku godinu je bio zelja,pominjala se najveca plata ubedljivo u istoriji odbojke za tri sezone ali plan je propao na kraju.Zenit je vec par sezona trosio velike pare na pojacanja a nije im davalo to rezultate koje su ocekivali,na primer ja ne mogu da prezalim sto je Poletaev otisao iz Kuzbasa bas kod njih iako je daleko od toga da je Zenit slab da me neko ne shvati pogresno sada i bez obzira sto su od Dinamo Moskve izgubili tri finala,CEV kup i u Rusiji kup i prvenstvo jasno je ko ih je gledao da nisu definitivno pokazali ono sto se ocekuje od njih i da nije sve do velikih imena uvek.Greota je i sto Kuba kao siromasna zemlja od onakve sile u odbojci sada ne moze da se konsoliduje,takmicenja gotovo i da ne igraju i osim drzave trpe naravno i odbojkasi.Svi se dobro secaju koliko je mocna bila Kuba a on je samo jedan od mnogih majstora iz te zemlje,apsolutno je jasno da bi i sada bili jedni od najboljih i ne samo zbog njega,ko prati odbojku dobro zna ko je Salvador Idalgo i koliko je dobar ali i Mestre pa mogu slobodno da kazem da je prava steta sto nemaju ljudi para i trpe svasta pa im odbojkasi koji su supertalentovani uzimaju drzavljanstva drugih zemalja kako bi igrali za reprezentaciju a to obicno bude neka jaka zemlja gde se prvo pokazu.Isti slucaj i Mauris Tores iz Galatasaraja,Portorikanac koji ce tesko u nacionalnom timu moci da se pokaze a ozbiljan kvalitet ima momak.
V

VolleyballSRB

pre oko 3 godine

Ništa čudno. On je u Peruđi bio zbog Hejnena na čiji zahtev je i naturalizovan i priključen Poljskoj reprezentaciji. Sada kada je Hejnen otišao, ništa čudno da to učini i Leon, pogotovo nakon razočaravajuće sezone za Peruđu. U Zenitu je igrao 4 godine, tako da poznaje sredinu, ekipu, osvajali su stalno LŠ tamo. Povratak na mesto uspeha reklo bi se.
P

Poirot

pre oko 3 godine

Leon je u klub dosao godinu dana pre Hejnena, tako da prica da je bio u klubu zbog njega ne pije vodu.
V

VolleyballSRB

pre oko 3 godine

Nisam ni napisao da su u isto vreme stigli ili da ga je Hejnen zahtevao u Peruđi, već se to odnosilo na angažman u Poljskoj reprezentaciji. A kada sa nekim provodite 10-11 meseci godišnje, i kada vam je trener i u klubu i u reprezentaciji, to je ipak neka posebna konekcija. Zamislite da Terzu npr otpusti Fener, da li bi Brankica i Buša npr baš tako bez nekog prevelikog razmišljanja ostale, a pritom traži ih pola Evrope. S obzirom da je Hejnen otpušten, da je Peruđa na kraju završila pa reklo bi se ne baš uspešno sezonu, sve to kombinovano je prirodno da proizvede odluku o promeni sredine i u ovom slučaju povratak na mesto uspeha.
b

bruka

pre oko 3 godine

On i Zajcev meni dugi niz omiljeni odbojkasi, ne pratim inace odbojku, ali zbog njih ponekad i pogledam italijansko prvenstvo
В

Влашче

pre oko 3 godine

Зајцев надуванко обичан. Кубац је страшан играч.