Stefan Mitrović (Foto: MN Press)
Stefan Mitrović (Foto: MN Press)

Aktivirana "bomba" na srpskoj vaterpolo sceni: Partizan vratio Stefana Mitrovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.12.20. | 03:23

Reprezentativni vaterpolista se posle kratkog perioda rastao sa Apolonom

Dok uprava fudbalskog kluba Partizan priprema teren za predstojeći prelazni rok, vaterpolo klub crno-belih već je "aktivirao bombu", pošto se u tim sa Banjice posle sedam godina vratio Stefan Mitrović, prenosi Sportski žurnal u današnjem izdanju.

Srpski reprezentativac je letos napustio Olimpijakos, ali je odlučio da ne odlazi iz Atine. Preselio se u redove gradskog rivala Apolona, no, kako je prvenstvo u Grčkoj prekinuto, a njegov klub je takmičenje u Kupu Evrope okončao već u grupnoj fazi, Mitrović se odlučio na povratak u matični klub.

Izabrane vesti

Već u januaru će protiv Primorja biti u prilici da pomogne Partizanu u borbi za opstanak u Regionalnoj ligi. Predstojeće mečeve, one koji crno-bele do kraja ove godine očekuju na finalnom turniru Kupa Srbije, ipak će morati da propusti.

Kako se može čuti, Partizan u zimskom prelaznom roku planira da pored Mitrovića dovede još barem jedno pojačanje kako bi se eventualno umešao u borbu za titulu prvaka države.

Iskusni 32-godišnji vaterpolista karijeru je započeo u Partizanu. Za crno-bele je debitovao sa 18. godina, da bi se potom 2013. preselio u Mađarsku, gde je nastupao prvo za Solnok tri sezone, a onda isto toliko i u Ferencvarošu. Usledila je selidba u Olimpijakos, ubrzo i u Apolon. Na kraju povratak kući, odakle je sve i počelo...


tagovi

Stefan Mitrović vaterpolista

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara