Aleksa Brđović (©MN Press)
Aleksa Brđović (©MN Press)

Crno-beli sa Kragujevčanima igraju finale turnira "Legende Radničkog"

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.09.22. | 22:49

Međunarodni turnir koji se održava u znak sećanja na odbojkaške legende Dejana Brđović i Aleksandra Gigovića igra se u Dvorani Jezero

U dvorani Jezero u Kragujevcu održava se međunarodni turnir koji nosi naziv "Legende Radničkog", a igra se u čast odbojkaških legendi Dejana Brđovića i Aleksandra Gigovića.

Tokom prvog dana bili su na programu polufinalni mečevi u kojima su pobede odneli odbojkaši Radničkog i Partizana, pa će se u subotu od 18.30 sastati u finalnom okršaju.

Izabrane vesti

Crno-beli su kao prvo prepreku preskočili ekipu Mladosti iz Zagreba posle četiri odigrana seta - 25:17, 25:21, 20:25, 25:18.

Odigrali su dva perioda veoma dobro, ali je pri vođstvu 2:0 došlo do malog opuštanja, što je protivnik znao da iskoristi. Međutim, brzo su se izvukli iz te situacije Beograđani, vratili su nivo igre iz prvog dela utakmice i sa razlikom od sedam poena dobili poslednji set.

U drugom duelu domaći odbojkaši koje sa klupe predvodi Aleksa Brđović su pobedili Salonit Anhovo iz Slovenije - 3:0 (25:17, 25:21, 25:20). Predvodili su ih raspoloženi Blagojević, Kovač i Ristić. I kada su Slovenci u nekom trenutku zapretili, Radnički je odoleo naletima i obezbedio maksimalnu pobedu.

Za treće emsto će u subotu od 16 časova igrati Salonit Anhovo i Mladost Haok.


tagovi

Dejan BrđovićOK RadničkiOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara