Dejan Milosavljev (Mn press)
Dejan Milosavljev (Mn press)

Dejan Milosavljev drugu godinu zaredom najbolji golman Bundeslige

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.22. | 19:33

Srpski reprezentativac opet pokupio laskavo priznanje

Neke stvari se ne menjaju, jedna od njih glasi: Dejan Milosavljev najbolji je golman Bundeslige. Srpski reprezentativac drugu godinu uzastopce proglašen je za najveću prepreku šuterima u nemačkom šampionatu.

Milosavljev je minule sezone postavio rekord Bundeslige po broju intervencija unutar jedne sezone, sada je nadmašio sebe. Podigao je lestvicu, postavio novi rekord, pa ne čudi što je nagrada ponovo završila u njegovom naručju, kao i silne lopte koje su ka golu Fuhse Berlina upućivali elitni šuteri današnjice.

Izabrane vesti

Sakupio je Dejan Milosavljev 365 odbrana na 38 utakmica u Bundesligi protekle godine, a ove je uprkos tome što je zabeležio manji broj utakmica popravio lični učinak. Zabeležio je 368 intervencija na 34 meča, bio je neprikosnoven i iza sebe ostavio Niklasa Landina, Kevina Melera...

"Hvala mojim saigračima i stručnom štabu koji su uvek bili pored mene, u dobrim i lošim trenucima. Ponosan sam na naš golmanski tim koji predvodi Dejan Perić. Iznad svega, svi smo ostali zdravi. Jedva čekam sledeću sezonu", rekao je Milosavljev.

Nije Dejan Milosavljev jedini igrač Fuhse Berlina koji je na kraju sezone zaradio individualno priznanje. Vremešni Hans Lindberg je u 41. godini postao najbolji strelac Bundeslige i pomogao je klubu da se ponovo domogne plasmana u Ligu Evrope.


tagovi

Dejan Milosavljev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara