Komentari na vest

INTERVJU – Bojan Janić: I dalje ne verujem da se vratio Željko Obradović, za Partizan bih čistio i parket

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Koliko neki "ljudi" ne poznaju sramotu sa svojim komentarima da je to neverovatno...Boki je fenomenalan kao covek i kao trener i ko ga zna i pise ovakve gluposti je zlonameran.Partizan iz godine u godinu sve jaci,vidi se pored terena koliko mu je stalo i koliko se bori za klub.Mnogo toga su od njega imali da nauce Mandic,Stefa,Marinovic,Petrovic i ostali!Najsrecniji sam bio kada je u vreme prekida zbog Korone u ekipi bio Zarko Kisic uz Mareta Nikolica a on trener...Koprivica je isto odlican bio.Partizan ko je pratio uzivo zna kroz sta smo prolazili od pre petnaestak godina do sada od titula i Lige Sampiona protiv Trentina i Teruela do ispadanja iz lige prvi put u istoriji a pre toga smo jedini bili koji nikada nismo ispali,izborili smo prosle sezone evropu koju smo protiv Epicentra pustili zbog Korone i opet za sada idemo tim putem!Hvala Boki za sve sto si uradio za nas klub pa da ti se ispuni to da sto duze ostanes i da napravimo iskorak i u evropi jednog dana!
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Nisam odavno video duzi tekst. A to sto sve manje decaka trenira odbojku nije cudo, jer je to dosadan i negledljiv sport, fudbal je mnogo interesantniji.
Z

Zzzz

pre preko 2 godine

Odličan intervju, iskren, poučan za omladinu. I pored toga, brdo moram reći glupih komentara i komentatora.
M

Marco

pre preko 2 godine

Blago tebi kad sa 39 godina zivota, nemas druge prioritete nego da cistis parket za klub!
B

Boy

pre preko 2 godine

Dečko to je stilska forma koja ima za cilj da pokaže njegovu privrženost klubu. Tvoj komentar s druge strane pokazuje priličnu ograničenost u rasudjivanju uz koju ide gotovo uvek i neka pripadnost, verovatno nekoj grupi( jer je tamo lakše, ne razmišlja se mnogo).. Inače Bojan je finansijski nezavistan ima divnu familiju, posao koji odlično radi i ima samo 39 godina;)
У

Улт

pre preko 2 godine

Лик на почетку каријере играо у Звезди и убијао Партизан...које личности...

ZA Ult

pre preko 2 godine

Kad je obrnuto vi za takve igrace kazete da su oduvek bili Zvezdasi nego naterani da igraju za Partizan ili iz interesa.
a

abc

pre preko 2 godine

Zašto je ovo "čudo neviđeno", obezbediš budžet od 10 miliona i možeš da razgovaraš sa bilo kojim trenerom, naravno, to je budžet za Evrokup. Garancija da će za Evroligu budžet biti 20 miliona sigurno će privući bilo kog trenera u Beograd, nemoj da se lažemo, do sledeće sezone će valjda i potpisati ugovor.
p

pace

pre preko 2 godine

nije 20 miliona vec 30 budzet za sledecu sezonu
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

Mozes druze i kod mene, ja ti obezbedim dzoger i sredstvo za ciscenje parketa.
k

kost

pre preko 2 godine

Zamisli..koliko moras biti neinteligentan ili prosto samo nesrecan..da ti ovakav tekst zasmeta... Cudo je..pa se pitas..sto se sve vrati kao bumerang kroz zivot
Л

Ложач

pre preko 2 godine

ХахахахХахаахХаха, генијално све од саговорника, тема, наслова, генијалноооооо
G

Gost999

pre preko 2 godine

Auuu koliko vas boli saznanje da je takva institucija kao Zeljko Obradovic na klupi Partizana.. Auuuuu, pa i ovo vam smeta. A tek ce da vas boli.. Nema te drzave i Covica koji ce sljedece gasenje da izmulja pa da igrate pod nekim novim imenom. A blizu jeee..
D

Daki...

pre preko 2 godine

ne volim odbojku,nikad je nisam ni gledao, ni te uspesne generacije sa grbicima,mesterom itd itd... ali sam ovaj intervju procitao do kraja i veoma je zanimljiv,svaka cast novinarki...trebali bi vise ovakvih tekstova da objavljujete a ne koliko je igrala toluka protiv pacuke... NAPRED PARTIZAN !!!
R

Ryb

pre preko 2 godine

I jesi za čišćenje parketa
L

Luka555

pre preko 2 godine

Ti nisi ni za to
L

Lanmi2311

pre preko 2 godine

Bio mi pre par dana u restoranu, sam... Rakijica, klopa. Retko cool tip.
D

Dejan C

pre preko 2 godine

Boki iskren do kraja. Uložio je ogroman trud u ekipu i polako mu se sklapaju kockice. Ima sve što je potrebno da bude veliki trener i selektor Srbije jednog dana. Samo nastavi Majstore!
I

IOIOIO

pre preko 2 godine

Čuveni Boki Janjič... Smečom ne bi probio klince iz obdaništa.
А

Алекса855

pre preko 2 godine

А ти си још чувенији, по глупости нажалост, а и видим колико те боли сама помисао на Партизан и замрзивач.