Pozdrav Janića i Matijaševića posle prethodnog meča (MN Press)
Pozdrav Janića i Matijaševića posle prethodnog meča (MN Press)

Janić o incidentu sa trenerom Zvezde: To što čovek radi je nešto najodvratnije što sam video u karijeri

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.03.23. | 22:21

"Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, jer može biti svašta", rekao je bivši reprezentativac Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde su poveli u plej-ofu protiv Partizana, a taj meč je obeležio i jedan incident. U pitanju je sukob između trenera Bojana Janića i Nikole Matijaševića, koji je bacio senku na večiti derbi.

Sevale su varnice u vazduhu, razmenjene su teške reči i nije bilo nimalo prijatno.

Izabrane vesti

Posle meča je na tu temu pričao mladi stručnjak koji sedi na klupi crno-belih...

"Što se incidenta tiče - nimalo mi nije žao. Žao mi je što ranije nisam reagovao", rekao je za TV OSS Bojan Janić. "Neću ga nazvati kolegom. Samo zato što je stariji čovek neću reći šta sam mu sve izgovorio. Nisam jedini, to što čovek radi je nešto najodvratnije što sam video u karijeri, a ona traje 30 godina računajući mlađe kategorije. Nikad nisam video trenera koji toliko provocira protivničke igrače, sudije tu ne mogu ništa. On to radi na vrlo perfidan način. Ne znam više šta da kažem. Baš užas... Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, jer može biti svašta. Jadno je da jadnije ne može biti - to što čovek radi".

Prokomentarisao je Janić i poraz njegovog tima...

"Čestitke Zvezdi na fenomenalnoj partiji, mislim da prikazuju sada najbolja izdanja u sezoni. Što se mojih momaka tiče - treći poraz od Zvezde, ovo je najbitnija utakmica do sada jer je plej-of. Izgubiti ovako kod kuće - to znači da definitivno imamo neki psihološki problem. Probaćemo da ga rešimo, jer će inače potencijalno fenomenalna sezona za nas, biće gotova. Mi smo već uradili nešto lepo, ali siguran sam da ako izgubimo u subotu nijedan igrač, član Uprave ili stručnog štaba, neće biti zadovoljan sa neka dva trofeja, ako smo na ovaj način izgubili plej-of", zaključio je Janić.

Naredni meč Zvezda i Partizan igraju u subotu od 19.30 na Banjici. Ukoliko crveno-beli slave plasiraće se u polufinale plej-ofa.


tagovi

Superliga Srbije u odbojciBojan JanićNikola Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara