Komentari na vest

Kolaković saopštio širi spisak: Sedam iz Vojvodine, prilika za Meljanca i Marinovića, nema Majstorovića

G

Gost KV

pre oko 2 godine

Pozvane rezerve iz Vojvodine i drugih ekipa a nema na širem spisku nijednog igrača npr Ribnice koja ipak ima par odličnih mladih igrača.Sve se svodi na to šta kaže par odbojkaških moćnika(čitaj Zbiljić itd).İzmestite ligu za BG i NS i zaboravili ste odakle dolaze Kovačevići...Petkovići i drugi.Sportski pozdrav.
M

Mladi nestadoše

pre oko 2 godine

Ruku na srce koga iz Ribnice?Kuma Todora i Vladu od 40 leta ili pak brata Rusa?
G

Gostex

pre oko 2 godine

Za širi spisak je to to otprilike. Ima tu par škakljivih imena, ali tako mora valjda 🤷 Majstorovića hvala k da se odrekao. Njemu se trebalo zahvaliti još posle EP što je i bila jedna od grešaka Kovača (neke druge su i dalje tu, ali polako, ima vremena).
G

Gost1366

pre oko 2 godine

Neka su skakljiva....mnoga su ne skakljiva, nego ne zasluzuju da budu na tom spisku. A vremena nema... Ako se ovako nastavi nece biti nista od OI kao i od kvalitetne smene generacija... Ko ozbiljan misli da Kovac, Skakic, Tadic stvarno u buducnosti mogu da zamene Petrica, Ivovica ili da ce korektori Nikolic i Zecevic biti reprezentativni nivo... Itd. Manje vise smejurija koja ce jos vise unazaditi musku odbojku!
G

Gostex

pre oko 2 godine

Nikolić i Zečević su tu da popune broj. Oni pored Atanasijevića, Luburića, Vučićevića i Meljanca neće videti parket ni u LN. Mene više zanima šta je sa gore navedenima + još par imena na spisku.