Ferana Toresa merka deset TOP klubova, on već odabrao

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.20. | 12:08

Pomama za mladim krilom Valensije...

Nije Juventus jedini klub zaintersovan za jednog od najboiljih mladih krila španske Primere Ferana Toresa (20). Još devet klubova pokazalo je ozbiljno interesovanje za sjajnog driblera i svi imaju nekakvu svoju računici, ali izgleda da će prednost imati, verovali ili ne - Borusija iz Dortmunda?! 

Zbog čega je to iznenađenje? Prosto - zbog toga što skoro svaki od devet konkurenata ima daleko više novca, pa tako i bolju pregovaračku poziciju.

Izabrane vesti

A u tom društvu su: Mančester Junajted, Mančester Siti, Liverpul, Atletiko Madrid, Bajern Minhen... Pa još pride kao ravnopravna konkurencija: Ajaks, Leverkuzen i Menhengladbah

Kako navode pojedini izvori Feran Tores sam preferira Bundesligu, a Dortmund pre Bajerna, jer su Milioneri navodno spremni da mu garantuju minutažu čak i ako Džejdon Sančo ne ode ovog leta. A kad ode svakako bi predstavljao adekvatnu zamenu, smatraju na Vestfalenu.

Bajern jeste jedno vreme imao na nišanu ovog momka, video ga kao alternativu ako ne uspe posao sa Lerojem Saneom, međutim poslednji meseci interesovanje je značajno splaslo, baš posle signala su počeli da šalju predstavnici Ferana Toresa. A signali kažu - Dortmund je taj!

Kao mlad i perspektivan igrač Tores je u Borusiji prepoznao pravu sredinu za dalji napredak. Pred očima su mu mnogi primeri, počevši od Sanča kog treba da nasledi, pa preko Hakimija i Branta do Halanda. Ostaje pitanje kako Dortmund da se nosi sa cenom - otkupna klauzula iznosi 100.000.000 evra? Caka je u tome što Feranu Toresu ugovor ističe 2021. godine, pa Valensija ne sme da se bahati i insistira na tolikim iznosima, jer bi mogla da ostane bez ičega. Ukoliko ne dogovori prodaju do decembra, već s prvim danom nove godine mladi Španac mogao bi da potpiše predugovor s novim klubom i idućeg leta ode bez centa obeštećenja. 

Ta tu kartu igra Borusija. Pored volje i želje samog igrača da dođe. 

Pa kad se na sve to doda izvestan pad vrednosti čitavog fudbalskog tržišta - moraće Slepi miševi da pristanu i da duplo manje pare od otkupne klauzule.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara