(©VSS/Slobodan Sandić)
(©VSS/Slobodan Sandić)

Kragujevčani uzeli Partizanu bisera, Nikola Kojić prešao u Radnički

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.09.22. | 17:44

Juionirski evropski prvak sa Srbijom će i u klubu raditi sa Urošem Stevanovićem

Veliko pojačanje na duže staze završio je kragujevački Radnički, angažovao je supertalentovanog Nikolu Kojića iz Partizana.

Trend odlazaka sa „Banjice“ se nastavlja, odlazak Kojića ozbiljan je udarac za crno-bele, jer su najavili da će se posvetiti radu sa mladim igračima i stvarati Partizan za budućnost. Pred početak nove sezone do koje je ostalo nedelju dana ostali su bez, verovatno, i najperspektivnijeg igrača.

Izabrane vesti

Sedmostruki evropski šampion nije uspeo da zadrži veliku većinu igrača iz minule sezone, od nosilaca je ostao nekadašnji hrvatski reprezentativac Lovre Miloš kome se kao najzvučnije letnje pojačanje pridružio sunarodnik Lovro Paparić. A, seriju odlazaka zaokružio je odlazak Nikole Kojića.

Kragujevčani su uzeli Partizanu bisera koji je sa Srbijom ovoga leta bio juniorski evropski prvak, a bio je i deo tima koji se na Svetskom prvenstvu u Beogradu okitio srebrom. Ovim potezom uspostaviće se saradnja između Nikole Kojića i Uroša Stevanovića i u klubu. Neće učiti od Stevanovića samo u reprezentaciji, već i kroz rad na treninzima u klubu.

Angažovanjem momka koji je označen kao jedan od najvećih talenata srpskog i svetskog vaterpola Radnički je pokazao jasnu nameru da okupi najbolje mlade vaterpoliste u zemlji i da ih na oblikovanje Urošu Stevanoviću, koji je minulih godina dokazao da i te kako zna da ih učini boljima i otkloni nedostatke u igri.

Dobio je strateg kragujevačkog kluba još jednog nebrušenog dijamanta od koga se očekuje da u nadolazećim godinama izraste u standardnog A reprezentativca Srbije.


tagovi

VK RadničkiVK PartizanVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara