Neven Majstorović (MN Press)
Neven Majstorović (MN Press)

Majstorović: Na kraju karijere želim da se vratim u Partizan, klub koji mi je najviše pomogao

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.12.21. | 13:45

"Ako budem dovoljno dobar, jednog dana bih se oprobao u trenerskoj profesiji", rekao je reprezentativac Srbije

Odlučio je ovog leta da se vrati iz inostranstva i pojača ekipu Radničkog. Neven Majstorović je posle učešća na Evropskom prvenstvu obukao dres kragujevačkog kluba i krenuo u jedan ambiciozan projekat.

U prvom delu sezone nije baš sve išlo po prvobitnom planu, pa je došlo do promene na klupi. Prethodne nedelje je klub napustio Dragan Kobiljski, a na njegovo mesto je stigao Željko Bulatović. Majstorović veruje da će u Kragujevcu biti uspeha, ne samo trenutno, nego i u budućnosti.

Izabrane vesti

Ambiciozna i mlada uprava kluba rešila je da oformi jednu ekipu koja će sigurno kako ove tako i narednih godina biti jedan od ozbiljnijih kandidata za trofeje. Pozvali su me, ja sam prepoznao tu njihovu dobru volju i jednu zdravu priču i rešio da ove godine budem deo Radničkog iz Kragujevca", objasnio je Majstorović za sajt lige kako je realizovan njegov transfer pre nekoliko meseci.

Reprezentativac Srbije je tokom domaće karijere igrao za Jedinstvo iz Stare Pazove, Crvenu zvezdu, Partizan i Radnički. Kad su inostrani klubovi u pitanju, bio je član Radoma, Rena, Arkade, Krajove, Politehnike Lublin... Iskustvo koje skuplja već dugo biće mu od velike koristi i u budućoj profesiji.

Želim po završetku igračke karijere da imam 'ulaznicu', u vidu diplome, u trenerski posao. Sigurno je da sam radio sa veoma dobrim trenerima i ta poznanstva i kontakte bih iskoristio da se posle još više usavršavam i da se jednog dana, ako budem bio dovoljno dobar, oprobam i u toj profesiji“.

Njegov cilj je da jednog dana poslednju igračku priču ispriča u crno-belom dresu, koji je nekada nosio.

I dalje mi je želja da na kraju svoje karijere zaigram u Partizanu, u klubu koji mi je najviše pomogao, u smislu da sam iz njega promovisan u reprezentativca Srbije“, zaključio je Majstorović u razgovoru za sajt domaće lige.


tagovi

Neven MajstorovićOK PartizanMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara