Mijajlo Marsenić (©Starsport)
Mijajlo Marsenić (©Starsport)

Marsenić: Nije ovo bila najbolja Srbija, najbolja tek sledi

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.01.24. | 21:43

„Svako treba dobro da razmisli o svojim greškama. Samokritičnost će nam pomoći da se pripremimo za meč sa Islandom", rekao je pivotmen Orlova

Posle meča za zaborav protiv Poljske, primljenih čak 38 golova, protiv Španije je bilo mnogo bolje, ali je Furija u ovom trenutku preveliki zalogaj za četu Tonija Đerone. Španci su slavili u Granoljersu sa 32:26 u poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva.

U odustvu kapitena Nemanje Ilića, sa kapitenskom trakom Orlove je predvodio pivotmen Mijajlo Marsenić. Svestan je iskusni kružni napadač da ovo nije bila prava Srbija, da mora mnogo bolje ako se želi druga runda šampionata.

Izabrane vesti

Poziciona odbrana je bila mnogo bolje nego protiv Poljaka. Opet su nas tehničke geške koštale boljeg rezultata. Bolje je što se sada ovo dogodilo nego na prvom meču Evropskog prvenstva protiv Islanda. Mogli smo mnogo bolje, to je sigurno. Ako budemo pametni, izvući ćemo pouke iz ovih mečeva, da vidimo šta treba da popravimo. Svako treba dobro da razmisli o svojim greškama. Samokritičnost će nam pomoći da se pripremimo za meč sa Islandom. Ovo nije bila najbolja Srbije, ona najbolje tek sledi“, optimista je Marsenić.

Dejan Milosavljev je imao 11 odbrana, spasao nas je težeg poraza od Furije.

Ovaj turnir nam je bio odličan da vidimo kakve nedostake imamo. Morali smo da odigramo mnogo bolje sve tri utakmice. Na nama je da izvučemo pouke, da vidimo šta moramo da popravimo do starta EP. Verujem da ćemo da ostanemo zdravi, da ćemo sitne povrede da saniramo i da će svi biti spremni za Minhen“, istakao je popularni Banda.



 


tagovi

Rukometna reprezentacija SrbijeDejan MilosavljevMijajlo Marsenićep u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara