Ništa od suspenzije: Sara Lozo u Saitami

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.22. | 18:37

Bivša igračica Vizure karijeru nastavlja u Japanu

Odlična srpska reprezentativka Sara Lozo prošla je kroz dosta komplikacija ovog leta na klupskom planu, pošto je nakon potpisa ugovora sa ekipom Lugož iz Rumunije odlučila da zaigra za Ageo Mediks iz Saitame, pa je bila suočena čak i sa suspenzijom za ovu sezonu, ali je sve završeno na pozitivan način kada je u pitanju bivša igračica Vizure.

Sara je danas i zvanično predstavljena kao novi igrač ekipe iz Saitame, uz zadovoljstvo obe strane.

Izabrane vesti

"Počastovana sam i srećna što ću biti u prilici da igram za Ageo Mediks. Verujem da će moje dobre igre doprineti uspeslima kluba i doneti mnogo radosti navijača. Radujem se što ću uskoro upoznati stručni štab, saigrače i navijače. Hvala vam na podršci", poručila je Sara.

Lozo je pažnju na sebe skrenula odličnim igrama na finalnom turniru ovogodišnje Lige nacija, nakon čega je i usledila unosna ponuda iz Japana. Italijanski mediji su pisali da se radi o trostruko većem novcu u odnosu na onaj za koji se pre turnira dogovoria sa Rumunima, pa je zbog toga bila odlučna da ode u Saitamu.

"Veoma smo zadovoljni što smo potpisali ugovor sa reprezentativkom Srbije za sezonu 2022/2023. Sara Lozo je igrala važnu ulogu u nedavno održanoj Ligi nacija i kao centralni igrač Srbije postala ključna ličnost u osvajanju bronzane medelje. Verujemo da će njeni kvaliteti u napadu i ofanzivi, kao i bogata karijera, stvoriti nove mogućnosti našem timu", poručili su iz ekipe Ageo Mediks.


tagovi

Sara Lozo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara