Komentari na vest

Ništa od vaterpolo klasika, Hrvati nam ogolili odbranu i kaznili sve propuštene šanse

M

Miškec 9900

pre gotovo 3 godine

Hvala Dekiju i momcima za sve šta god uradili u Tokiju.Međutim vidljivoje došlo do prevelikog zasićenja pa je vreme da se u operaciju Pariz 2024 krene sa novim selektorom i podmlađenom ekipom.Idealno rešenje za selektora je legendarni Igor Milanović.
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

Pa nije nas bas razbila, samo 2 razlike.
D

Darko wien

pre gotovo 3 godine

kod Savica je odavno jednolicna igra!!! Nije on nikakav trener
z

zolaaaapfc

pre gotovo 3 godine

Ko brani Sapcu, Radnickom, N beogradu, Zvezdi da izbacuje mlade dobre vaterpoliste??! Nema mladog igraca od Jaksica a proslo je vise od 5 godina od tad sto se nikada nije desilo u reprezentaciji! Nedic i Tatjana Rakas imaju velike zasluge za to..slobodno mozete izmedju ostalih i njima da se zahvalite! Objavite mi komentar ponekad
s

srbenda srbendovic

pre gotovo 3 godine

Vaterpolistima posle svih onih pobeda,zlata,razbijanja svih protivnika,Hrvata toliko puta...ne mozes nista zameriti kao ni Djokovicu.Da Novak nije otisao na Olimpijadu i da se spremao za US Open,svi bi ga pljuvali.Ovako covek dozivi pshicki i fizicki krah plus povredu,rezultatski ni medalju.Njemu je najteze.Medjutim,neverovatno da su Srbi toliko zaludjeni Zvezdom i Partizanom,pa se i u komentarima prepucavaju.
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Polako, nista nije zavrseno, vremena za osvetu ima.
J

Jdnfjc

pre gotovo 3 godine

Ja bih njima ulicu u centru Beograda dao. I Djokovicu, naravno. Toliko su nas puta obradovali da i ovi porazi ne mogu obrisati sve suze radosnice zbog tolikih uspeha. Zaboravljate Rolan Garos,6,7 godina dominacije vaterpolista ,jednu od najbolju generaciju odbojkasica u istoriji odbojke. Ovo jutro toliko boli da je tesko izdrzivo,navikli smo na pobede,na srecu, ali drzimo palceve ostqlim sportistimq. Sutra je novi dan,zaboravicemo ovo sve i radovati se novim uspesima Novaka,coveka koji je obelezio deceniju i po svetskog sporta,vaterpolista koji pucaju u klupskoj konkurenciji na sve sto postoji u evropi a a bice radosti verujte. Danas ostaje da zalimo,ja hocu svakako.
K

Kakva

pre gotovo 3 godine

Država takav je i sport
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Smena generacija se treba odraditi, a na ozbiljnim mestima u zemlji što se sporta tiče su vaterpolisti. Napravio se projekat Novi Beograd koji će za godinu dve propasti. Ni Radnički Kragujevac nije klub sa nekim renomeom ali je polupao Hrvate na f4. Zar nije logičnije da se njima preusmere sredstva nego praviti veštačko nešto, za koje se posle nekog vremena neće ni znati ako ne uzmu titulu prvaka Evrope. Radnički je zaslužio mnogo više nakon prošle sezone. Grad Kragujevac takodje. Sram vas bilo i Udovičiću i Šapiću. Da nije vaterpola niko za vas ne bi čuo. Tako mu vraćate. Za malo ste se prodali.
B

Brodolom

pre gotovo 3 godine

Nije trebalo uništavati VK Partizan. Partizan nije bio klub koji je samo pravio rezultate već je izbacio i značajan broj igrača iz svoje škole. Većina vaterpolista koji su nosili reprezentaciju Srbije potekla je iz Partizana. Sada imamo dominaciju Novog Beograda, Kragujevca i Šapca što nije loše u smislu movi centara vaterpola, ali nije se smelo dozvoliti propadanje Partizana.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Partizan se u vaterpolu sistematski uništava. Treneri koji tu rade su pobegli u Ameriku, Kanadu. Nama ekipni sport po kojem smo poznati bili uništen. Samo mogu botinama reći. Svaka čast. Bitno je da FK CZ, i KK CZ igra. Ono nakaradno vaterpolo s.... isto zbog Gangule
E

E!

pre gotovo 3 godine

Propali smo u svim muskim ekipnim sportovima, za ovih 10.godina, svaka cast Naprednoj Srbiji da je sport otisao unazad kao nikad.
T

Trange frange

pre gotovo 3 godine

Zato što se forsira jedno sportsko društvo koje sem fudbala nikada nije imalo vrhunske rezultate u drugim sportovima.
P

Posle.ove OI

pre gotovo 3 godine

Zavrsava se dominacija vaterpolista, jer nema nove generacije.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Vidi ludilo. Ministar sporta vaterpolista. Šapić vaterpolista. Mi ekipni sport više nemamo, jer se grade zdrade na 50 metra slobodnog prostora jer je isplativo. Pa kod mene na Karaburmi hoće stadion FK Beograda da unište koji je neko od pre 2.Svetskog rata napravio, da bi neko gomilu love zaradio. A tu se i Udovičić mota. Kad bi im zatrpali teren šta deci, kojih kod Slavice ima 200 koji treniraju svaki dan preostaje. Dilovanje, blesavljanje po ceo dan.
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Imaju hrvati golmana sve skida jbt
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Hrvati bolji od nas nisu, doduse nisu ni losiji uvek su mecevi medjusobni uzbudljivi. Ali danas smo sami krivi za poraz, taman im prisli, pa pustili da nam pobegnu cak 5 golova, kako posle da se vrate, skoro pa nemoguce. Ovo je tek pocetak, nadam se boljem u nokaut fazi, s tim da bih voleo da budemo treci i da igramo sa Grcima, Mafjari su jaki da ih tako rano dobijemo, a Italijani nam ne leze nikako.
T

Trn

pre gotovo 3 godine

He, he!
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Bitno je da smo obezbedili četvrtfinale jer imamo bolji skor od Australije u slučaju poraza. I u Riju smo grupu završili kao četvrti pa smo došli do zlata
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Saviću druže moj dobri, 4 napada zaredom sa igračem više mi ne možemo da iskoristimo i na prvom sledećem umesto da tražiš time-out i napraviš neki napad ti ništa i opet ista stvar....
M

Max Torres

pre gotovo 3 godine

Ne razumem sta je cudno, hteli ste da propliva sns zvezda a da se ugasi vaterpolo klub Partizan, ovo je ishod, nema klinaca nema nista, i samo nek se nastavi u ovom suludom smeru bicemo u rangu Japana za koji godinu. VK Partizan = reprezenatacija Srbije, al neka bolje nam je ovako.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Jeste majstore, jel to bese onda kad ste ih primoravali da igraju za vas da bi imali mesta u reprezentaciji? Ako ste masine za pravljenje igraca pravicete ih i sa i bez te sns zvezde.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Pogledaj osvajače medalje u Riu, pa reci da je sve Partizanova škola. Nego ste grabili sve dok je sipano šakom i kapom, kao i što sada radite.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

pa partizan je imao vrlo "malo" svoje dece, samo je imao monopol nad igracima i sve sto je valjalo moralo je ds igra u partizanu kako bi isli dalje i dosli do repreze tacije to je bio uslov... mada ne vidim kakve veze ima zvezda kas pored nje postoje 3 kluba u koji ss viss ulaze
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

To su sve momci koji su osvajali medalje i ranije. Pa ne može valjda samo Partizan i nijedan drugi klub, malo sebično moraš priznati ? Nekada se vaterpolo igrao i van Beograda. Da se razumemo, ne podržavam mešanje bilo koje vlasti u sport, a posebno ne ove.
G

Gost.....

pre gotovo 3 godine

Prijatelju oni su slepi kod očiju, ne vredi sa njima...VKP od 70-tih pravi igrace, osvaja trofeje u svim zemljama unazad...Prosto partizan je našao sebe u tom sportu, a oni ne...i onda pod kompleksima hocemo zvezdu u kosarci i vaterpolu....od 2012 pocinje nasilno postavljanje zvezde sa gro igračima partizana za prvaka evrope a zarad lecenja kompleksa...Ovaj kaže sto ne pravi sada igrace, šta mu zvezda smeta....pa gde da pravi bez sredstava, gde kad ste stavili vucicevu kumu da ga uništi, gde kad su svi proterani, gde kad nema bazena.....Rezultati u kosarci su evidentni a evo i vaterpola....ono šta se i očekivalo, igra nam vaterpolo Novi Beograd i Zvezda, anonimusi beznačajni klubovi....za to vreme uniste se VKP te se sad kao nešto daje al kasno. Kasno jer nema novostvorenih igraca već godinama tacnije od kad se ovo radi Partizanu...najmladji ima Jaksic 24, još 4 igraca 28, 29 godina a sve ostalo odavno prešlo zenit.....e pa evo vam Zvezda i Novi Beograd...."Veliki" je zbog ličnih kompleksa ubio dva trofejna sporta,pa sad nek uziva. Tamo gde je Partizan imao primat u radu tj kk i vk bilo je i uspeha, a naravno ovde tkz navijači tog oduvek državnog kluba ne kažu da je zvezda otimala igrace u fudbalu tipa Kovacevica, Piksija, Deja, Pančeva.....al smo mi zato u ovim sportovima, siromašnim i gde nema neke love, otimali...ma šta kažete. A suština je bilo da njih to ne zanima nego samo tamo gde je uticaj jak i lova dobra a sad najednom hoćue na silu bez baze i osnove, bez kadra ....fuj bre, sve ste uništili i to je jedina istina....Imate budžete kao niko nikad, sram vas bilo kolko ste u svim sportovima oteli para drzavnih
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Koji Partizan ?! Onaj koji je ucjenjivao reprezentativce. Onaj koji nije morao da placa hale i bazene. Ili onaj koji dns u doba SNS-a dovodi pojacanja. Na kraju ovo je SRBIJA i treba da navijamo pa taman igrali vaterpolisti iz jednog ili iz deset klubova! I nista jos nije izgubljeno, ali dolazi smjena generacija.
C

CABJ23

pre gotovo 3 godine

Meni smeta ovakvo pisanje textova. Vaterpolisti osvojili sve sto se moze osvojiti a u textu ne vidim nigde podrsku kao sto ste je dali Djokovicu juce kada je izgubio. Malo vise podrzite sve sportove. A ne samo Djokovica.

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

Po naslovu sam mislioda smo izgubili 50:0
9

951357

pre gotovo 3 godine

I po naslovu i po opisu. Ali ono, znamo na kog se lože...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@951357 Molim te mi reci gde živiš? Ja svaki sam dan na Karaburmi, u parku Slavica, da nešto promenim. Za stadion FK Beograd koji nije moj klub već mi je u kraju? Hoće deci teren da sruše. Čime se ti baviš sem pametovanja? Odgovori ako si čovek
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo više
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Zar iko moze bilo sta da zameri vaterpolistima? Mislim da su ih jednostavno stigle godine, da je vreme za neke mladje igrace, ako ih uopste ima. Ja ne zameram nista, hvala njima na svemu, a i jos imaju sanse da se podignu na kraju krajeva.

CZV Zvezda

pre gotovo 3 godine

Tako je!
S

Srbulovic

pre gotovo 3 godine

Evo ja im zameram. Poraz od Hrvata je najveca sramota ni zlato ako uzmu ih nece oprati kod mene... Ovaj poraz cu upamtiti dobro ovim nabedjencima.
@

@odgovor

pre gotovo 3 godine

Ajde srbendo veliki, prvo prestani da bacas pikavce po ulici, da mrzis komsiju i svakog oko sebe, pa onda zameraj kome sta oces
G

Gaspar

pre gotovo 3 godine

Gde je Prlainovic???
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Od juce ko da nas je neko prokleo...
u

uzas

pre gotovo 3 godine

Cuj da hrvati nas pobede i jos nabiju aaaaaaa
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Posle razbijanja sa 7 u finalu SP pa opet isto na Ep, pa u finalu OI sa 4, red je da i vi razbijete ali ni toliko koliko je vas Australija.
L

LuloLulo

pre gotovo 3 godine

Odbrana katastrofa, napad solidan, ali ocajan igrac vise i sjajan hrvatski golman Bijac, moze bolje i bice bolje, odbrana je drugu polovinu prve i drugu cetvrtinu bila sasvim dobra
J

Jaximus

pre gotovo 3 godine

Sledi poraz od Crne gore a protiv Madjara u 1/4 bolje da ne dolaze na mec sa ovom igrom,neko ce reci los dan,ali je razlika u KLASI bila i vise nego ocigledna na strani Hrvatske!|
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Mrtva trka ko je gori, Đoković ili vaterpolisti. Karastrofa...
G

Gpst123

pre gotovo 3 godine

Ljudi nek neko objasni svim trenerima u ekipnim sportovima da kada protivnik napravi u toku meca ili na pocetku kao sto je danas bio slucaj odredjenu seroju mora se ali mora se zvati tajmaut
S

Srbo Srbulovic

pre gotovo 3 godine

Nasi sabani bolje da ne idu na olimpijadu nisu nizasta
j

jad tuga

pre gotovo 3 godine

Koliko smo losi breee