Komentari na vest

Partizan promovisao pojačanja u ženskom i muškom odbojkaškom timu

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Iskreno mogu da kazem da sam zadovoljan ovim imenima.Prosle godine smo isto dobili pojacanja iz Zeleznicara koja su mogla mozda jos bolje da se pokazu ali generalno obe su doprinele,cak smatram i da je Partizan sa Gajic u igri daleko bolji bio nego bez nje uz svo postovanje ostalim devojkama a zaista sam zadovoljan kako je Marina igrala do sada,verujem da ce biti ogromno pojacanje.Ipak kada pogledamo kako je igrala Kaca Vukomanovic a kako Bozovic tu se bas videla razlika i ne znam da li Kaca ostaje ali sa njih dve bi bili dosta bolji na liberu nego prosle sezone.Ocekujem da dovedemo i tehnicara jer smo tu imali prosle sezone samo Dedijer a ne daj boze da se povredi ili da se razboli ne daj boze ponavljam,sta bi radili?Sto se muske ekipe tice Mrdaka se secam malo iz Vojvodine,mislim da ce znaciti a ni Frankfurt nije nimalo los a on je igrao kod njih,to bi mogao da bude dobar znak.
O

Odbojkaši Srbije

pre gotovo 2 godine

Činjenica: Marina Vujović je prošle godine bila jedan od najboljih libera lige. Isto činjenica: 38 joj je godina. Odlazak nje, pre toga Perovićke i Mirosavljevićke je možda znak da je gazda Žika zavrnuo slavinu u Lajkovcu, ili je po sredi kompletno čišćenje sastava. Milija Mrdak fino pojačanje, ali ne neko sad ne znam ni ja vrhunsko, veća je bomba Blagojević u Radničkom npr.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Slazem se za sve sa tobom,za ulaganja kakva oni imaju sezona u kojoj za njih nema trofeja mora biti veliki neuspeh da ne kazem nesto grublje.Jedina druga opcija bila bi neka bas mnogo bolja pojacanja ali sta bi onda bilo kada ne bi uspele da ispune ocekivanja?Mislim da bi perje letelo...