Peruničić besan zbog Arene: Doživeli smo težak udarac kao sport

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.19. | 15:19

Selektoru ne prija što su rukometaši iseljeni iz Pionira

Selidba rukometne reprezentacije iz Pionira u Arenu jako je teško pao selektoru Nenadu Peruničiću. Ne smeta nekadašnjem bombarderu što će Orlovi ugostiti Hrvate u dvorani u kojoj su ih poslednji put i pobedili, davne 2012. godine, već što je ta selidba bila – iznuđena.

U borbi za mesto u Pioniru pobedili su košarkaši Crvene zvezde, koji će u petak i nedelju tu dočekati Budućnost u prva dva meča finala ABA lige.
„ Iznosim lični stav. Doživeli težak udarac kao sport. Kao i svaki put, razgovarao sam sa momcima i trudićemo se da iz svega izvučemo samo pozitivne stvari”, rekao je Nenad Peruničić.

Izabrane vesti

Pored toga što je rukomet izgubio “meč” sa košarkom, razlika je i u atmosferi. U Pioniru je dovoljno i 5.000 ljudi na tribinama pa da se napravi bučna podrška, dok u Areni i kada je 10.000 gledalaca, deluje sablasno prazno, a o ambijentu da ne govorimo.

Rukometna reprezentacija Srbije dočekuje Hrvatsku u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i samo joj pobeda “igra” za borbu za drugo mesto sa Švajcarskom i Belgijom.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Orlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara