Arhivska slika sa Svetskog prvenstva u Rusiji (©Reuters)
Arhivska slika sa Svetskog prvenstva u Rusiji (©Reuters)

Pod stalnim nadzorom u Splitu: Policija obezbeđuje hotel, vaterpolisti nigde ne mogu bez pratnje

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 12:19

Za svaki izlazak iz smeštaja potrebno odobrenje organa reda i mira

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Splita) 

Navikli su srpski vaterpolisti da se opuste posle pobeda na velikim turnirima, da prošetaju gradom i vide znamenitosti. Na tu praksu u Splitu mogu da zaborave. Sve što će videti od grada je relacija hotel - Spaladium arena. 

Izabrane vesti

Reprezentacija Srbije u gradu pod Marjanom nikuda ne može bez policijske pratnje. U blizini hotela gde su Delfini smešteni sprovodi se opsežna kontrola. Ulice su pod danonoćnim nadzorom organa reda i mira, a na samom ulazu u hotel “posađena” su dva policijska vozila. 

Ni muva ne sme da uđe ili izađe, a kamoli srpski reprezentativci bez odobrenja i pratnje policije. Makar to bilo i do obližnje prodavnice po najosnovnije potrepštine. Na utakmicu, na trening, u market, gde god da pođu pod budnim su okom. 

Hrvatska policija ništa ne prepušta slučaju, poučena je ranijim iskustvom kada su vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti na splitskoj Rivi. Ne žele skandal i na Evropskom prvenstvu, koje je perfektno organizovano i protiče bez ikakvih problema. Sve mere su predostrožnosti radi.

Moraće vaterpolisti Srbije u Splitu u sklopu smeštaja da se razonode, više će biti upućeni jedni na druge, pa se na šampionatu u Dioklecijanovom gradu može “javiti” hemija koja je krasila prethodne generacije i stvoriti jača povezanost. 

Svako zlo za neko dobro. Tako kažu...


tagovi

vaterpolo reprezentacija SrbijeEvropsko prvenstvo u vaterpolu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara