Ramzi Majdub (©Reuters)
Ramzi Majdub (©Reuters)

Reprezentativac Tunisa pojačao Zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.07.22. | 18:15

Ramzi Majdub treći novajlija u redovima crveno-belih rukometaša za narednu sezonu. Dolazi iz šampiona ove afričke zemlje Esperansa

Zvezda se ne šali. Posle tavorenja, red je za buđenje posrnulog giganta. Legenda našeg i svetskog rukometa Dragan Škrbić stigla je na čelo kluba. Tim iz Ljutice Bogdan je konsolidovan finansijski, organizacioni jača, red je da se to vidi i na terenu.

Prva dva pojačanja za narednu sezonu su već kaparisana. U pitanju su prošle sezone rukometaši Makabi Rišona, nekadašnji crnogorski reprezentativac, pivot Branko Kankaraš i izraleski desni bek Rotem Segal. Treći novajlija je takođe stranac, dolazi iz Tunisa. U pitanju i reprezentativac ove zemlje, desno krilo Ramzi Majdub.

Izabrane vesti

On je rođen 1993. godine, dolazi iz redova šampiona Tunisa, Esperansa. Prethodno je nosio dres Klub Afrikana, a dolazak u Crvenu zvezdu Grundfos mu je prvo internacionalno iskustvo. Sa reprezentacijom Tunisa je osvojio srebro na Prvenstvu Afrike 2020. godine i Mediteranskim igrama 2018. Predstavljao je svoju zemlju na Svetskim prvenstvima 2019. i 2021.

Prethodne nedelje klub je produžio ugovore sa starosedeocima - Ivanom Horvatom, Mirkom Đurovićem, Markom Kneževićem, Viktorom Matičićem, Đorđem Majesom, Milošem Blagojevićem i golmanom Dimitrijem Jelićem koji su stavili paraf na dvogodišnju vernost, dok je Sava Radovanović (2004), koji je debitovao za prvi tim u prolećnom delu sezone, potpisao na tri godine.

Zvezda je zainteresovana za juniorskog reprezentativca Srbije, golmana Nikolu Perića, sina proslavljenog asa svetskog rukometa Dejana Perića. Narednih dana očekuje se još pojačanja u Ljutice Bogdana. Podsetimo, Zvezda poslednje dve sezone nije uspela da se plasira u najboljih osam ekipa u Srbiji, borila se za opstanak, ali dolaskom nove uprave na čelu sa Draganom Škrbićem i ostankom u klubu Nenada Peruničića i Ognjena Kajganića, nagoveštavaju bolje dane za nekadašnjeg srpskog šampiona.

Prošle sezone dres Vojvodine nosio je golman iz Tunisa Ahmed Bedui, a naredne će gol srpskog šampiona braniti Idris Idrisi, koji dolazi takođe iz Esperansa, gde je i Majdub igrao.


tagovi

Ramzi MajdubARKUS ligaRK Crvena zvezdaRukometni transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara