Komentari na vest

Rojević odgovorio crno-belima: Udarili su mi na život, porodicu, u Beogradu me Perkunić i njegovi ljudi 60 minuta psovali

S

SimaSima

pre 11 meseci

Vidimo se slaninari večeras. Jači ste ali moraćete dobro da oznojite dresove.
M

Micko90

pre 11 meseci

Minut pre incidenta ste povredili igrača Partizana a naš kapiten je ostao da mu pomogne. Vaš sudija ne zaustavlja igru i vi iz kontre dajete gol... Incident ste vi započeli i ovaj trener koji laže je stalno zakuvavao.
н

нс бој

pre 11 meseci

У тренутку прекида смо водили 12-6,Војводини тај прекид није требао. Да се наставило нормално двоцифрено би вас добили.
V

Verko2

pre 11 meseci

Šta bi bilo kad bi bilo... Utakmica je ušla u produžetak nakon što ste sami prokockali vođstvo od tri gola u poslednja dva minuta. Imali ste i sedmerac ali ste tada promašili gol. Naša ekipa je iskoristila vašu smušenost ali u produžetku nije imala snage ni svežine. Ko je bio, mogao je da sve lepo vidi. Nije lepo lagati...
н

нс бој

pre 11 meseci

Није проблем ако сте бољи да нас победите,као у одбојци,ал зашто оваквим кварним стварима се служите.Тренутно без три играча( које су нам Панчевци повредили)смо светлосну годину испред вас,да није било прекида победили би вас двоцифреном разликом.
J

Jankec78

pre 11 meseci

Malo skromnosti ne bi škodilo. Najjači jeste ali osvojite titulu na terenu...
z

zoxns

pre 11 meseci

ajde šta ste digli đževu. muški sport, malo se pokačili i odma saopštenja itd...idite igrajte balet.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Spremajte se za Nerbo to je jos jedna istorijska utakmica za srpski rukomet pustite Partizan braco Novosadjani.
v

vrbasanin

pre 11 meseci

Da li ima i jedan covek u Vrbasu da kaze nesto lepo o ovom coveku ???
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

U Vrbasu je nekada davno krajem 90tih i pocetkom 2000tih vazilo pravilo, ako lepse psujes od Vrbasanina odmah dobijes batina. A da ti nepricam kako su prolazile izbeglice sa Kosova, BIH i Hrvatske koji su dosli u Vrbas. Najkasnije za 5 godina svi bili proterani. Sad se sve to smirilo u odnosu kako je bilo pre 20 i 25 godina dok se veliki broj stanovnistva nije odselio.

aleksandar1413@gmail.com

pre 11 meseci

Boris je vrhunski covek ima nas puno u Vrbasu koji delimo ovo misljenje.E sad ovi koji su ljubomorni na uspeh to je vec dijagnoza.
S

Straza pored Prizrena

pre 11 meseci

Uvek tako sa Partizanom ako nepobede ide tuca ako treba i silom da se pobedi pre utakmice ili usred utakmice ide napad na sudiju ako rezultat neodgovara Dulo cuva strazu dok Danilovic ulazi kod sudije.
p

partizani

pre 11 meseci

Prave smo glavate majmu.cine.
j

janko 76

pre 11 meseci

Hah...navijači režimskih klubova ne mogu da podnesu da postoji neki sport u kojem njihova dva kluba ne igraju glavnu ulogu. Bez brige, smilovaće se Veliki Vodja pa će vam dati nekoliko stotina miliona evra i sledeće sezone. Što se tiče ove sezone možda da probate da slomite još koju ruku jer na pošten način ne možete pobediti.
N

Novosadista

pre 11 meseci

Pišeš napamet i iz tebe govori mržnja. Rukomet ne pratiš. Državni sponzori su načičkani na dresu Vojvodine ali ti tp ne vidiš. Taj klub jedini nema problema sa finansiranjem u srpskom rukometu. Ali, manire ne može kupiti...
I

Istina je samo jedna

pre 11 meseci

Objavite mi komentar... Ko protežira Vojvodinu u medijima? Konje tvrdio da je Lazović nastavio da provocira pre nego što je izašao snimak?
R

Rastemo

pre 11 meseci

RK Partizan raste iz godine u godinu. Pratimo primer naših odbojkaša i vremenom će entuzijazam i odricanje dati rezultat u vidu titule prvaka države. Ako ne ove sezone, onda ubrzo. To je ono što plaši slaninare.
A

Aebre

pre 11 meseci

Pa to ih boli sve sto mi sa manjim ili pribliznim budzetom smo uvek u trci do kraja gde god imamo srca vise nego svi oni zajedno.Nema nista lepse od Partizana
B

Bajato

pre 11 meseci

Снимак каже другачије. Боли вас што се неко дрзнуо да не статира у финалу? Јаки сте али нека се победник реши на терену. 9 година су државне фирме и њихови партнери на вашем дресу. И ту је Бајат који је снимљен у елементу... Ко вам још недостаје?
N

Neđo

pre 11 meseci

Може ли коментар на срамне провокације у ложи које су током читавог меча упућивали "пријатељи РК Војводина" председнику Партизана и неколицини из управе клуба?
S

Sa Klise

pre 11 meseci

Ima navijača Partizana koji stalno gledaju svoj tim na Slanoj Bari. Nisu svi u kopu da pevaju... Tako da se ove priče mogu servirati samo neupućenima. Uostalom, vidi se "sportsko" ponašanje igrača i stručnog štaba vojvodine u susretima sa Dinamom iz Pančeva. Finale kupa će tek biti haos a ovaj gospodin će opet pokazati svoje gospodstvo.
p

pa...

pre 11 meseci

...ne verujem, Partizan nikada ne udara na porodicu, ne bi oni to, stare su to postenjacine.
M

Milenović

pre 11 meseci

Laž je da mu je iko u Beogradu spominjao porodicu. Pedagog koji ide da se šaketa sada bi da morališe.
O

Očevidac

pre 11 meseci

Gomila laži. Imaju najjači tim ali nisu kompletni pa je razlika između dva tima sada ipak manja nego tokom sezone. Znači li to da se zato treba otimati? Ponašanje uprave državnog prvaka i bajatovićevih ortaka iz prvog reda je sramota za rukomet i sport uopšte. Sve se vidi na snimku a uživo je bilo još gore...
J

Jedan

pre 11 meseci

Sramno je da se ovoliko laže. Menja teze kada su svi videli na snimku i uživo šta se dešavalo. Razumem da je prpa ali mora se doći i na Banjicu.
N

Nick123

pre 11 meseci

Da li moze jedan sport u ovoj zemlji da bude samo sport
Г

Горштак

pre 11 meseci

Тешко друже. Што би рекли у народу "знаш ти нас ј.бо ти нас". Најгори смо непријатељи сами себи, крвимо се ко ненормални, а странцу би све дали. Само да нас похвали и каже коју лепу реч. Комплекс ниже вредности ваљда.