Komentari na vest

Rojevićev doktorat – kako tajm-autom pokrenuti ekipu

A

Amerikano

pre 8 meseci

Srbija je zemlja zenske odbojke
н

нс бој

pre 8 meseci

Увек сам истицао Ројевића као најјачу карику у Војводини.Војник клуба,поникао из клуба.Баш мора доста ствари да се поклопи до оваквог успеха,од управе,тренера,играча.Похвалио би и помоћног тренера,и он има исто јаку енергију и знање.
d

dndkdldl

pre 8 meseci

Nema tu puno filozofiranja, ni doktorara, vec Aziza ostaviti zalepljenog na klupu i uspeh nece izostati.

Chiske

pre 8 meseci

Ajde da sada ne preterujemo, Aziz je odlican kao izmena i kada treba brzo da se vraca u odbranu jer on dosta toga uradi u odbrani a moze puno i u napadu kada ga krene lopta. Juce je izbrljavio 3 napada i skinut je. Nije on za svaku tekmu. Ali za nasu ligu je tip top!
С

Слана бара

pre 8 meseci

@Chiske Ништа човек није претерао,тврдим највећа штеточина која се појавила на Сланој Бари. "Приватник" који игра само за себе,екипа га НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ. Напади су далеко спорији и безидејнији са њим,у одбрани много лош .Једино се слажем да може да игра нашу лигу и то против доњег дома и то му је максимум.У Шапцу су славили кад су га се решили,ваљда ћемо и ми дочекати то.
j

jfjdkdk

pre 8 meseci

Kad ti je dobar, nosi ga kuci kao kucnog ljubimca, ili ga usvoji.

Chiske

pre 8 meseci

I mene zna da iznervira sa glupostima ali mislim da nije bas tako los. E sada ako imate neke insajerske informacije za njega to je vec druga prica, vidim da bas puno komentara ima protiv njega.
s

sjsksksl

pre 8 meseci

Kad vec nemas informacije, onda ne komentarisi i ne brani tog Aziza. Ocigledno da se ne razumes ni u rukomet, posto ne vidis koliko je sebican i koliko ekipa sporije igra i koliko je igra poremecena i narusena svaka koncepcija u napadu, a u odbrani ga nigde nema. Poseban je njegov sebican odnos van terena, glumi neku zvezdu, remeti atmosferu, unosi negativnu energiju, niko ga ziv ne podnosi.
0

021021

pre 8 meseci

Provaljen si i jako je to ruzno sto radis
0

021021

pre 8 meseci

Da pojasnim mislim na konkurenta sa pozicije
d

dkdkdk

pre 8 meseci

Da li si ti krsten i normalan?! Kakav konkurent, kakva pozicija. Ja samo komentarisem stvari koje svaki normalan i realan poznavalac rukometa vidi. A vi Azizovi branjenici slobodno ga usvojite, prisvojite isl, a mozete i kod njega u Tunis.

Chiske

pre 8 meseci

@sjsksksl Jako maliciozno sa tvoje strane!

Chiske

pre 8 meseci

I molim te koristi jedan nik a ne ovako ko glavom da lupas po tastaturi...
D

Dzi

pre 8 meseci

Lepo. Svaka cast i Srecno Pozdrav sa juga Srbije.

КоТоГовориИстину

pre 8 meseci

Човека за селектора!
I

Iskreno

pre 8 meseci

Samo jedna ispravka, Rk Vojvodina nije br 1 u Novom Sadu trenutno vec u svim klupskim sportovima u Srbiji.
Г

ГГБ021

pre 8 meseci

Ројевићу мајсторе!