Vladimir Cupara (©MN Press)
Vladimir Cupara (©MN Press)

Rumuni sele Cuparu u Bukurešt

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.23. | 07:10

Prema informacijama portala Prosport, reprezentativni golman Srbije dolazi u Dinamo 2024. godine

Velike planove imaju u Dinamu iz Bukurešta. Sa nekadašnji trofejnim trenerom Barselone Ćavijem Paskvalom potpisan je ugovor do 2026. godine, prošlog leta je stigao Lazar Kukić posle titule sa Benfikom u Ligi Evrope, a rumunski šampion se ne zaustavlja.

Prema informacijama Prosporta, Vladimir Cupara se seli u Dinamo 2024. godine posle isteka saradnja sa Vespremom. Reprezentativni golman Srbije je krajem prošle godine potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Vespremom do 2024, s tim da ima još godinu opcionu ako obe strane budu zadovoljne.

Izabrane vesti

Ovaj rumunski medij ide korak dalje, pa piše da je Cupara već dogovorio saradnju. Kukić je proteklog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa timom iz rumunske prestonice koji iz godinu u godinu ima veći budžet. Osim Paskvala na klupi, iza Dinama stoji sportski direktor David Barufet.

20.30: (1,03) Srbija (20,0) Alžir (16,0)

Cupara ima 28 godina, prve koraka je napravio u Voždovcu, branio je boje Crvene zvezde, u Ademar Leonu je eksplodirao, igrao je sezonu u Kjelceu, a od 2019. godine je na golu Vesprema. Iskusni golman biće veliki adut Orlova na Svetskom prvenstvu, pogotovo što na startu Toni Đerona ne može da računa na Dejana Milosavljeva, čuvara mreže nemačkog Fuksea iz Berlina.

Dinamo je ove sezone u Ligi šampiona na pragu da prvi put u istoriji izbori grupnu fazu. Cilj ambicioznog tima iz Bukrešta je da u godinama koje slede napadne F4 u Kelnu i titulu najboljeg tima Evrope.



tagovi

Vladimir CuparaVespremRK Dinamo Bukurešt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara